Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομια
12:43 | 30/04/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΦΕΑΑ 

ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 3.ΟΟΟ ΣΥΝAΔΕΛΦΩΝ - Α’ ΥΠ/ΝΣΗ (ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ) Β΄ ΥΠ/ΝΣΗ (ΔΙ.ΑΣ -ΖΗΤΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

      Σε συνέχεια του από 20/11/2023 εγγράφου μας με το οποίο ανακοινώσαμε την υιοθέτηση πρότασης του ΣΕΦΕΑΑ και της ΠΟΑΕΦ σχετικά με την ένταξη προγράμματος στο «Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας 2021-2027» και οικονομική ενίσχυση των πρώτων ανταποκριτών αστυνόμευσης,με σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των συναδέλφων , πραγματοποιήσαμε σειρά συναντήσεων και επαφών με κύρια εκείνη της συνάντησής μας με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Λογοθέτη Μάνο ο οποίος κατ’ εντολήν του Υπουργού κ. Μ Χρυσοχοΐδη “τρέχει” την διαδικασία εκχώρησης και καταβολής των χρημάτων στους δικαιούχους.

      Ο αριθμός των δικαιούχων όπως με ικανοποίηση ενημερωθήκαμε θα υπερβαίνει τις 3.000 συναδέλφους, επεκτεινόμενο και ικανοποιώντας επίσης έναν μεγάλο αριθμό συναδέλφων που υπηρετούν στην Α’ Υποδιεύθυνση Άμεσης Δράσης (περιπολικά), οι οποίοι μαζί με τους συναδέλφους της Β’ Υποδιεύθυνσης (ΔΙ.ΑΣ-ΖΗΤΑ) Αττικής και Θεσσαλονίκης θα λάβουν , σύμφωνα με την ενημέρωση, το ποσό των 150 Ευρώ (140 περίπου μετά τις κρατήσεις) για δύο έτη αρχικά, από την ημερομηνία πρώτης καταβολής!!

      Ενημερωθήκαμε ότι σήμερα το ποσό κάλυψης της οικονομικής ενίσχυσης εκχωρήθηκε στο σύνολό του και το ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας είναι έτοιμο, υπολείπεται όμως μια ρύθμιση νομοθετικού περιεχομένου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την καταβολή στους δικαιούχους. Εκτιμάται χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς, η έναρξη καταβολής περί τα τέλη της θερινής περιόδου, με δεδομένη την καταβαλλόμενη προσπάθεια για την επίσπευση της.

      Τα συνδικαλιστικά μας όργανα ΠΟΑΕΦ και ΣΕΦΕΑΑ αφού φαίνεται να λαμβάνει σάρκα και οστά ένα οικονομικό αίτημά τους που αφορά την οικονομική ενίσχυση πλέον των 3.000, συναδέλφους, σε μια περίοδο που οι οικονομικές συνθήκες των συναδέλφων κυρίως της Αττικής, συνθλίβουν την καθημερινότητα τους και θέτουν σε κίνδυνο την προσωπική και οικογενειακή τους αξιοπρέπεια, δεν μπορούν παρά να δεσμευτούν ότι θα συνεχίσουν να εξαντλούν κάθε τρόπο και μέσο να επιτυγχάνουν ότι μπορούν στα πλαίσια του εφικτού!

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis