Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:39 | 16/02/2024

Μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων σε Υπηρεσίες της Αθήνας, συναντηθήκαν με το νέο Διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής Ταξίαρχο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο, εκθέτοντας κάποια ζητήματα τα οποία δυσχεραίνουν τόσο την άρτια λειτουργία της Υπηρεσίας, όσο και την υπηρεσιακή καθημερινότητα των συνάδελφων – μελών της. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο εκλεγμένος Αντιπρόσωπος της Ε.ΑΣ.Υ.Α. κ. ΜΑΧΛΑΣ Χρήστος.

 Αφού ευχηθήκαμε στον κύριο Διευθυντή καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα, εξήραμε το σημαντικό έργο της Υπηρεσίας, αφού  αποτελεί μια Υπηρεσία νευραλγική για την εύρυθμη λειτουργία ολόκληρου του Οργανισμού της ΕΛ.ΑΣ.  Τονίσαμε δε ότι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι η διατήρηση της εργασιακής αρμονίας του προσωπικού και η πιστή τήρηση των ισχυόντων Προεδρικών Διαταγμάτων.

Δυστυχώς, όπως συμβαίνει και στις περισσότερες Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αττικής, εξαιτίας της ανισοκατανομής μεταξύ των Υπηρεσιών, παρατηρείται έντονη έλλειψη προσωπικού. Προς τούτο, απαιτείται γενναία ενίσχυση (ανακατανομή προσωπικού, επιστροφή των αποσπασμένων που έχουν επιστρέψει στη ΔΙ.ΜΕ.Δ.Α. από τους ευπαθείς στόχους και έχουν αποσπασθεί εκ νέου σε άλλες Υπηρεσίες, τοποθέτηση νεοεξερχομένων Αστυφυλάκων κλπ), ώστε να δύναται η ΔΙ.ΜΕ.Δ.Α. να καλύψει τις ανάγκες της χωρίς την ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό από άλλες Διευθύνσεις, το οποίο δεν έχει την απαιτούμενη εκπαίδευση και εμπειρία για την εκτέλεση της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Επιβεβλημένη επίσης τονίσαμε ότι είναι η ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της Υπηρεσίας ώστε τα μέλη μας να εργάζονται υπό ασφαλείς συνθήκες.

 Η διάθεση και του Ταξιάρχου σε όσα θέσαμε υπήρξε θετική, ενώ δήλωσε γνώστης των περισσότερων θεμάτων, επισημαίνοντας ότι ήδη έχει προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Ως Ένωση Αθηνών θα βρισκόμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση και σε επικοινωνία με τον κ. Ταξίαρχο και θα απαιτήσουμε την επίλυση όσων ζητημάτων καταγράψαμε από τη Γ.Α.Δ.Α. και από τις ιεραρχικά προϊστάμενες Υπηρεσίες αυτής, με τελικό αποδέκτη την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis