Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:22 | 10/05/2015

Συγκεντρώσαμε 15 μαμάδες, τους κάναμε 3 απλές ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους μας έφεραν δάκρυα στα μάτια

Αναδημοσίευση από το http://www.ladylike.gr,  ένα site που εξειδικεύεται στις γυναίκες και ως εκ τουτου ξέρει καλά τις μαμάδες

Πριν μία εβδομάδα τα κορίτσια του Ladylike καθίσαμε γύρω από το οβάλ τραπέζι του meeting room και ρίξαμε ιδέες για το τι να γράψουμε με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας. Τελικά αποφασίσαμε πως το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε τις ίδιες της μητέρες να μιλήσουν. Ξέρουν πολλά περισσότερα από 'μας. 

Τα τηλέφωνα έπεσαν σε φίλες, φίλες φίλων, συνεργάτιδες. Μέσα σε μία μέρα καταφέραμε να "κλείσουμε" 15 μητέρες για να έρθουν στο γραφείο μας και να μας απαντήσουν σε 3 πολύ απλές ερωτήσεις (και όλοι ξέρουμε ότι το να βρει χρόνο μία μητέρα - ειδικά αν είναι νέα μαμά - δεν είναι και πολύ εύκολο).

Η κάμερα στήθηκε, τα φώτα άναψαν και η κάθε μία μας χάρισε το πιο γλυκό της χαμόγελο. Ξέρεις από αυτά τα χαμόγελα που όταν τα βλέπεις στο φακό θέλεις να πιάσεις το κουτί με τα χαρτομάντηλα και να το κολλήσεις πάνω στα μάτια, γιατί τα δάκρυα συγκίνησης παίρνουν πρωτοβουλία και κυλάνε σαν μικροί καταρράκτες.

Έλενα Μπουζαλά, Ελισάβετ Μαλτέζου, Έφη Καρύδη, Ελένη Χατζημήτσου, Χαρά Ακριώτη, Κατερίνα Μαντά, Ρομίνα Δερβεντλή, Τζίνα Κωνσταντοπούλου, Ναταλί Λεβή, Κατερίνα Κυριακοπούλου, Κάλλια Καστάνη, Εύη Μαρτίνου, Μαρία Ζουγανέλη, Ρομίνα Ξύδα, Ροζίτα Σπινάσα σας ευχαριστούμε πολύ που κάνετε τον κόσμο μας πιο όμορφο.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες!

 

Σήμερα λόγω της ημέρας και εφόσον μας το επιτρέψουν οι αμειλικτες απαιτήσεις της επικαιρότητας, στο policenet.gr θα ακολουθήσουν και άλλα άρθρα που θα αναδείξουν τις πτυχές της κάθε μητέρας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis