Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:19 | 01/01/2024

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων βρέθηκε ο Χρήστος Μιχαλάκης, έχοντας μαζί τους και… δώρο για τη νέα χρονιά

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτρη Μήτραινα και τον Διοικητή Ασφαλείας Γιώργο Λιούρα, όπου και τους παρέδωσε ένα drone για τις ανάγκες της Αστυνομίας, τόσο για θέματα έρευνας όσο και για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε επίσης

Όπως τόνισε ο Χρήστος Μιχαλάκης «η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων βρίσκονται σταθερά στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας και όλων των Σωμάτων Ασφαλείας, συνδράμοντας στην ενίσχυση του εξοπλισμού τους για να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους. Είναι μία επιλογή που ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ακολούθησε πιστά όλα αυτά τα χρόνια, με την Περιφέρεια να έχει ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειές τους.

Είναι σίγουρος πως και η νέα περιφερειακή αρχή θα παραμείνει ουσιαστικά δίπλα στα Σώματα Ασφαλείας και θα συνεχιστεί αυτή η αγαστή συνεργασία προς όφελος, ασφαλώς, της κοινωνίας μας.

Εύχομαι σε όλες και όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και ευημερία».

Από την πλευρά τους τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής όσο και ο Διοικητής Ασφαλείας ευχαρίστησαν τον Χρήστο Μιχαλάκη για την προσφορά του drone, μεταφέροντας τις θερμότερες ευχές του προσωπικού της Α.Δ. Τρικάλων.

trikalanews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis