Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:00 | 07/10/2019

 

Σχεδιασμένο από την αρχή για βολές μεγάλων αποστάσεων η Ruger έδωσε στο Percision Rifle όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς.

Δεν είναι πάντα εύκολο να εξηγήσουμε γιατί συμβαίνει, αλλά αραιά και που διατίθεται ένα νέο προϊόν το οποίο γίνεται αυτόματα επιτυχία.

Το Ruger Precision Rifle είναι ένα από αυτά τα προϊόντα.

Φαίνεται ότι από την πρώτη και όλας μέρα τα συγκεκριμένα τυφέκια είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία που η προσφορά δεν προλάβαινε την ζήτηση.

Ίσως επειδή έχει ακριβώς το σωστό μείγμα νέων χαρακτηριστικών σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση, καλή απόδοση και προσιτή τιμή, ή ίσως επειδή τα τυφέκια είναι πραγματικά τόσο καλά στις επιδόσεις του.

 

 



 

Με την τεράστια δημοτικότητα των μοντέρνων αθλητικών ημι-αυτόματων τυφεκίων (MSR), ενός πιο ευγενικού και ευγενέστερου ονόματος για την πλατφόρμα AR-15/10, δεν θα έπρεπε να έρχεται ως μεγάλη έκπληξη για κανέναν ότι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπλων θα σχεδίαζε ένα επαναληπτικό τυφέκιο με βάση την εμφάνιση, τα χαρακτηριστικά και το στυλ του MSR.

Όταν ο περήφανος νέος ιδιοκτήτης ανοίξει το κουτί του και βγάλει το RPR (Ruger Precision Rifle), θα διαπιστώσει πως παίρνει ένα μοντέρνο όπλο το οποίο είναι γεμάτο καινοτομίες όπως:

Η ευθεία διαδρομή ανάκρουσης (In-line recoil path) η οποία επιτρέπει την απευθείας ανάκρουση από το πίσω μέρος του δέκτη μέχρι το πίσω μέρος του κοντακίου, και όχι μέσω ενός παραδοσιακού συστήματος bedding, παρέχοντας έτσι την μέγιστη δυνατότητα ακρίβειας.

Κάννη από κρύο σφυρήλατο χάλυβα (Cold hammer-forged chrome-moly steel) με 5R προδευτική ράβδωση, με ελάχιστες διατομές οπών και αυλάκων, ελάχιστο headspace και centralized chamber που επιτρέπει την
μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Η κάννη μπορεί να αφαιρεθέι χρησιμοποιώντας κλειδιά τύπου AR και μετρητές headspace.
 



 

Ο πατενταρισμένος υποδοχέας γεμιστήρας λειτουργεί εναλλακτικά με γεμιστήρες τύπου AICS και M110 / SR-25 / DPMS / Magpul (λειτουργεί ακόμα και με μερικές γεμιστήρες M14). Ο υποδοχέας της γεμιστήρας είναι διαμορφωμένος για ενισχυμένη λαβή.

Η σκανδάλη Ruger Marksman Adjustable ™ είναι εξωτερικά ρυθμιζόμενη με εύρος βάρους έλξης 2,25 έως 5 λιβρών και το κλειδί αποθηκεύεται στο κάλυμμα του μπουλονιού.


Το Ruger® Precision MSR stock με τα σημεία στερέωσης του QD διαθέτει μια κάτω πλατφόρμα Picatinny και ένα μαλακό καπάκι από καουτσούκ.

Ο αρθρωτός μεντεσές του αριστερού πτυσσόμενου καλύμματος συνδέεται με ένα προστατευτικό σωλήνα τύπου AR και δέχεται οποιοδήποτε κοντάκι τύπου AR.

Το κοντάκι είναι ρυθμιζόμενο κατά μήκος και καθ ύψος και διπλώνει για μεταφορά και αποθήκευση. 
 



 

Η κάνη μεσαίου περιγράμματος (.75 "στο στόμιο) διαθέτει ένα υβριδικό χαληνωτήριο (Ruger Precision Rifle® Hybrid Muzzle Brake) για την αποτελεσματική μείωση της ανάκρουσης ενώ ελαχιστοποιεί τον θόρυβο και τα αέρια στις εκάστοτε πλευρές του σκοπευτή.

Ο Free Float χειροφυλακτήρας 15 " είναι κατασκευασμένος από σκληρό ανοδιωμένο αλουμίνιο και διαθέτει υποδοχές M-LOK® και στις τέσσερις πλευρές για βελτιωμένη απόσταση οπτικών από τον χειροφυλακτηρα καθώς και 100% συμβατότητα με το καταξιωμένο σύστημα M-LOK της MAGPUL®.
 



 

Αμφιδέξια χειροκίνητη ασφάλεια για χειρισμό αριστερού ή δεξιού μοχλού.

20 MOA Picatinny Rail ασφαλισμένη με τέσσερις, # 8-40 βίδες για αυξημένες δυνατότητες ανύψωσης σε μεγάλες αποστάσεις.

Ο κορμός καθώς και το κλείστρο είναι κατασκευασμένος από CNC ακριβείας κατεργασμένοι από προ- σκληρυμένο χάλυβα 4140 χρώμιο-moly για την ελαχιστοποίηση της παραμόρφωσης.
Μεγάλος μοχλός όπλισης, με σπειρώμα 5/16    "-24 για εύκολη αντικατάσταση.

Το εργαλείο αποσυναρμολόγησης βιδών αποθηκεύεται στο προστατευτικό κάλυμμα αλουμινίου Ruger Precision Rifle® Billet για εύκολο καθαρισμό των καναλιών.

Ο κορμός τους όπλου (Lower Receiver) είναι μηχανικά επεξεργασμένος από αεροπορικού τύπου 7075-T6 αλουμίνιο για μέγιστη ανθεκτικότητα.

Λαβή τύπου AR με πρόσβαση στον αμφιδέξιο επιλογέα ασφαλείας με γωνία 45 °. Μπορεί να ρυθμιστεί με οποιαδήποτε λαβή και επιλογέα τύπου AR.
 



 

Όπως καταλαβαίνει κανείς η RUGER κατάφερε να ενσωματώσει επιδόσεις και χαρακτηριστικά τα οποία βρίσκει κανείς σε σειρές πολύ ακριβότερων τυφεκίων. Και η αγορά ανταποκρίθηκε!

Τόσο θέτικα ώστε η εταιρία εβγαλε το μοντέλο στα ακόλουθα διαμετρήματα: .308 WIN / 6.5 Creedmoor / 6.5 PRC / 338 Lapua Mag / 300 Win Mag / 300 PRC. Στην χώρα μας διατίθεται σε .308 WIN & 6.5 Creedmoor.

Η RUGER ομως δεν σταμάτησε εκεί, αναγνωρίζοντας το κόστος των παραπάνω πυρομαχικών προχώρησε στην κατασκευή του μικρού αδερφού του RUGER PRECISION RIFLE το RUGER PRECISION RIMFIRE που διατηρεί σε μεγαλό βαθμό την ομοιομορφία και λειτουργία του μεγάλου αδερφού επιτρέποντας την φτηνή προπόνηση με το .22LR πυρομαχικό. Και όπως ήταν αναμενόμενο ήταν και αυτό απόλυτη επιτυχία, αλλά γι αυτό θα μιλήσουμε σε επόμενο άρθρο.
 



 

Για την ΤΑΛΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ

H Sturm, Ruger & Co., Inc αντιπροσωπεύεται επίσημα στην χώρα μας από την ΤΑΛΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ και η νέα σειρά τυφεκίων της εταιρίας είναι άμεση διαθέσιμη.
Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ:
https://www.talosdefense.com/el/ruger.html

Για την STURM, RUGER & CO., INC

Η Sturm, Ruger & Co., Inc. είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ανθεκτικών και αξιόπιστων πυροβόλων όπλων για την εμπορική & αθλητική αγορά. Ως κατασκευαστής πυροβόλων όπλων που κατασκευάζονται 100% στην Αμερική, η Ruger προσφέρει στους καταναλωτές πάνω από 700 παραλλαγές και πάνω από 40 σειρές προϊόντων, από το πανταχού παρόν 10 / 22® και Mini-14® μέχρι το νέο και συναρπαστικό PC Carbine ™, Security-9 ®, EC9s®, Ruger Precision® Rimfire, LCP® II, Mark IV ™, Ruger American® Pistol και Ruger Precision® Rifle. Τα βραβευμένα προϊόντα μας (το Ruger® Scout Rifle, LCR® και LCP®) αποδεικνύουν ότι η Ruger διαθέτει ένα ανθεκτικό, αξιόπιστο όπλο για να καλύψει τις ανάγκες κάθε σκοπευτή. Για 70 χρόνια, η Ruger αποτελεί πρότυπο εταιρικής και κοινοτικής ευθύνης. Το σύνθημά μας, "Δημιουργός όπλων για υπεύθυνο πολίτη", αντανακλά τη δέσμευσή μας σε αυτές τις αρχές καθώς εργαζόμαστε σκληρά για την παροχή ποιοτικών και καινοτόμων πυροβόλων όπλων.
Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ:
https://www.talosdefense.com/el/ruger.html

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis