Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:17 | 23/01/2017

Η Samsung επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή της ότι το πρόβλημα που είχαν τα Galaxy Note 7 ήταν οι ελαττωματικές μπαταρίες που χρησιμοποιήθηκαν στις συσκευές

Στην ανακοίνωσή της η Samsung αναφέρει ότι οι ερευνητές, τόσο της ίδιας όσο και ανεξάρτητοι, κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι οι μπαταρίες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν η αιτία των περιστατικών με τα Galaxy Note 7. Το πρόβλημα ήταν στον σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή των μπαταριών.
 
Σύμφωνα με την έρευνα, το ανεπαρκές υλικό μόνωσης μέσα στις μπαταρίες αλλά και ο σχεδιασμός τους δεν άφηνε επαρκή χώρο για την ασφαλή τοποθέτηση των ηλεκτροδίων.
Από την πλευρά της η Samsung έχει αναλάβει την ευθύνη για την αποτυχία της να αναγνωρίσει και να τακτοποιήσει τα προβλήματα αυτό που υπήρχε στις μπαταρίες και ήδη η εταιρία έχει ξεκινήσει την εφαρμογή νέων πρακτικών προκειμένου να μην επαναληφθούν τα περιστατικά αυτοανάφλεξης στις συσκευές.
Τέλος το νέο Galaxy S8 προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλειά του, αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2017, όχι όπως φαίνεται όμως στο Mobile World Congress που θα γίνει της τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου.
 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα inforgraphic που δημιούργησε η Sasmung κι εξηγεί ακριβως του λόγους που προκαλούσαν εκρήξη στα Galaxy Note 7
 

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis