Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:59 | 02/10/2023

Ισχυρές είναι οι δυνάμεις της αστυνομίας στην παραλιακή του Ηρακλείου καθώς σήμερα η ημέρα είναι ασφυκτική αφενός λόγω των μέτρων στο γήπεδο και τον αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ αφετέρου λόγω συνέλευσης που έχουν μέλη του "Τηγανίτη".

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων επί της παραλιακής, άτομα  έχουν "εγκλωβιστεί" μέσα στον χώρο της συνέλευσης. Τα μέλη της συνέλευσης έχουν διαδικτυακά και τηλεφωνικά απευθύνει κάλεσμα σε πολίτες προς υποστήριξη.

Διαβάστε επίσης

Σημειώνεται πως η συνέλευση γίνεται στον χώρο, όπου είναι η έδρα του αθλητικού σωματείου "Τηγανίτης" που είναι ομάδα που υποστηρίζεται από τους αντιεξουσιαστές. Όπως λένε οι πληροφορίες, δύο διμοιρίες έχουν παραταχθεί απ' έξω και ζητούν απ' όποιον βγαίνει να ελέγξουν την ταυτότητά του, σε διαφορετική περίπτωση, όποιος δεν έχει ταυτότητα, του γίνεται προσαγωγή.

Επί τόπου έχουν σπεύσει και δικηγόροι που κλήθηκαν από κάποια άτομα που βρίσκονται στο χώρο της συνέλευσης.

Οι ελεγχόμενοι ρωτούν τους αστυνομικούς "Είμαστε ύποπτοι για κάποιο έγκλημα;".

Αστυνομία.. παντού, λόγω "Ευαγγελισμού"

Αυτή την στιγμή οι δυνάμεις έχουν ασφυκτική πίεση και έχουν διασπαστεί οι μισές στο γήπεδο οι άλλες μισές στην παραλιακή και σε καίρια σημεία εντός της πόλης.

Σημειώνεται πως η εικόνα του κέντρου τα τελευταία 24ωρα είναι διαφορετική, με εμφανείς αστυνομικές δυνάμεις σε διάφορα σημεία που αποτελούν πιθανούς "στόχους" επιθέσεων από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, δηλαδή πλέον υπάρχουν αρκετές δυνάμεις στην πλατεία Ελευθερίας, μπροστά από την Περιφέρεια, στα δικαστήρια, στην πλατεία Δασκαλογιάννη, στην Ανδρόγεω, στη Λότζια, στον Ευαγγελισμό, σε βουλευτικα γραφεία κλπ.

Ο λόγος είναι πως το κλίμα είναι τεταμένο, μετά από την επιχείρηση που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον "Ευαγγελισμό".

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis