Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
SIGMA SECURITY
12:00 | 14/10/2023

Oι σειρήνες εξωτερικού χώρου της σειράς IRIS και της σειράς DIONE αποτελούν ιδανικό συνδυασμό υψηλού σχεδιαστικού επιπέδου και ποιοτικής κατασκευής, ενώ παράλληλα συμβαδίζουν με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, για να προσφέρουν την απόλυτη προστασία στον χώρο σας.

 

Η εξειδικευμένη τεχνολογία κατασκευής τους εξασφαλίζει σταθερή και αξιόπιστη απόδοση και ο μοντέρνος σχεδιασμός τους ταιριάζει αρμονικά σε κάθε περιβάλλον.

 

Εικόνα
SIGMA SECURITY

 

Η σειρήνα IRIS διατίθεται σε 7 εντυπωσιακές χρωματικές παραλλαγές, ενώ η DIONE σε 12, για να επιλέξετε αυτή που προτιμάτε και να απολαύσετε την ασφάλεια του χώρου σας στην πιο κομψή εκδοχή του.

 

Οι σειρήνες IRIS και DIONE είναι πιστοποιημένες, σύμφωνα με  τις σχετικές προδιαγραφές και πρότυπα, εγγυώντας ότι πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Συγκεκριμένα, όλες οι σειρήνες της έχουν υποβληθεί σε δοκιμές από τον διαπιστευμένο και εξαίρετης φήμης Ευρωπαϊκό Οίκο πιστοποίησης TREZOR TEST s.r.o. και έπειτα από αυστηρούς ελέγχους, πιστοποιήθηκαν, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές EN 50131-1:2006, με βαθμό ασφάλειας GRADE 3. Επιπρόσθετα, η σειρήνα IRIS FSD κατάφερε να λάβει το μέγιστο βαθμό  πιστοποίησης GRADE 4, που κατέχουν ελάχιστες σειρήνες παγκοσμίως.

Εικόνα
SIGMA SECURITY

 

Επιλέγοντας τις σειρήνες IRIS και DIONE, επενδύετε σε προϊόντα που ενώνουν την τεχνολογία με την αισθητική, προσφέροντας στον εαυτό σας την απόλυτη ασφάλεια.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα προϊόντα της Sigma Security σχεδιάζονται από Έλληνες μηχανικούς και παράγονται εξ ’ολοκλήρου στην Ελλάδα και διαθέτουν 6 χρόνια εγγύηση, με άμεση αντικατάσταση του προϊόντος σε περίπτωση βλάβης. Η τεχνική υποστήριξη είναι άμεση και αποτελεσματική, διότι η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον ίδιο τον κατασκευαστή. 

Εικόνα
SIGMA SECURITY

SIGMA SECURITY

Sigma Security

Κεντρικό κατάστημα: Εθνάρχου Μακαρίου 5 173 43, Άγιος Δημήτριος

Υποκατάστημα: Πέλοπος 4 121 31, Περιστέρι

Τηλέφωνο Κατάστημα Αγίου Δημητρίου: 210 9716046

Κατάστημα Περιστερίου: 210 9716058

Ιστοσελίδα: www.sigmasec.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis