Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:43 | 26/06/2015

Ένα πέπλο φόβου και μυστηρίου καλύπτει εδώ και ένα χρόνο την μικρή πόλη Chillicothe, στο Οχάιο των ΗΠΑ. Με πληθυσμό μόλις 21.000 κατοίκους, η πόλη, που είναι γνωστή στις ΗΠΑ, για τα ναρκωτικά, την πορνεία και την ανεργία, εδώ και ένα χρόνο  απασχολεί τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων με την μυστηριώδη εξαφάνιση έξι γυναικών.


                                                                    
                                                     Tiffany Sayre    
                             

Τα πτώματα των τεσσάρων εξ αυτών έχουν ήδη βρεθεί σε ρυάκια και ρέματα, λίγο έξω από την πόλη, ενώ οι δύο άλλες γυναίκες εξακολουθούν να αγνοούνται. Τις έξι γυναίκες, που γνωρίζονται μεταξύ τους, συνδέουν δύο στοιχεία, η πορνεία και τα ναρκωτικά...

Ο Mike Preston, εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της περιοχής, μίλησε για τα τραγικά περιστατικά στην εφημερίδα Washington Post και τόνισε, ότι οι κάτοικοι της μικρής πόλης έχουν τρομοκρατηθεί, αφού τα γεγονότα δείχνουν, πως, ίσως, ένας serial killer, κυκλοφορεί ανενόχλητος ανάμεσά τους, ενώ δεν υπάρχουν συλλήψεις, παρά μόνο αναπάντητα ερωτηματικά.

Ο ίδιος δήλωσε ότι η αστυνομία συνεργάζεται στενά με το FBI για να βρεθεί ο δολοφόνος.

Η Jessica Sayre είναι η αδελφή της Tiffany, του τελευταίου θύματος, που είχε εξαφανισθεί μυστηριωδώς πριν ένα μήνα και το πτώμα της βρέθηκε δίπλα σε σωλήνα αποχέτευσης, έξω από την πόλη, στις 20 Ιουνίου. Η Sayre δήλωσε στην Washington Post ότι η αδελφή της έκανε χρήση ναρκωτικών και την βραδιά που εξαφανίστηκε είχε δηλώσει στην οικογένειά της ότι θα προσπαθούσε να αλλάξει ζωή και να μείνει «καθαρή».

Το πτώμα της νεαρής γυναίκας ήταν τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και γύρω από τα κόκκινα μακριά μαλλιά της ο άγνωστος δολοφόνος είχε φτιάξει στεφάνι με μονωτική ταινία.

defencenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis