Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 06/05/2019

Άλλο ένα μακάβριο εύρημα έφεραν στο φως οι έρευνες στην «Κόκκινη Λίμνη» την Κυριακή (5/5) και πλέον οι έρευνες εστιάζονται προς εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας.

Με τη βοήθεια του συστήματος σόναρ, το οποίο είχε καταγράψει συγκεκριμένα σημεία, που ερευνήθηκαν, ανασύρθηκε χθες το απόγευμα από τη λίμνη και η δεύτερη από τις τρεις βαλίτσες θανάτου.

Σε αυτήν εντοπίστηκε ανθρώπινη σορός σε προχωρημένη αποσύνθεση και μη αναγνωρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να ανήκει στην 8χρονη κόρη της 36χρονης Livia. H δεύτερη βαλίτσα εντοπίστηκε κοντά στην πρώτη.

H σορός, που ανασύρθηκε, έφερε ρούχα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, που είχαν εντοπιστεί γυμνές, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Ο 35χρονος ύποπτος είχε καταθέσει ότι στη λίμνη Μιτσερού πέταξε τρεις βαλίτσες με πτώματα, κατονομάζοντας την Μαρικάρ Βαλντέζ, την 8χρονη Έλενα Μπουνέα και τη μητέρα της Λίβια Μπουνέα, στην οποίαν εκτιμάται ότι ανήκει η σορός που ανασύρθηκε την Κυριακή του Πάσχα.

Πέντε τα επιβεβαιωμένα θύματα του serial killer

Με την ανεύρεση της νέας σορού, ο αριθμός των θυμάτων, που έχουν εντοπιστεί μέχρι τώρα ανέρχεται στα πέντε.

Πρόκειται για τη Μαρί Ρόους και την Αριάν Παλάνας, που εντοπίστηκαν στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό, την Κάτχα Ανού, που βρέθηκε σε ξεροπήγαδο στο πεδίο βολής της Ξυντούς και τα δύο πτώματα, που ήταν μέσα ταξιδιωτικές βαλίτσες, που ανασύρθηκαν από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Το σόναρ θα διενεργήσει και σήμερα έρευνα στην λίμνη, με σκοπό την ανεύρεση και της τρίτης βαλίτσας, πριν μεταφερθεί στην λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, όπου αναμένεται να συμβάλει και στον εντοπισμό της 6χρονης.

Το πρωί της Κυριακής (5/5) ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του 35χρονου.

O «Ορέστης» κατηγορείται ότι βίασε 19χρονη και το κατέγραψε σε βίντεο

Πέραν της ομολογίας του για επτά δολοφονίες, πέντε γυναικών και δυο ανήλικων παιδιών, οι ανακριτές εξετάζουν πλέον και μια νέα υπόθεση, αυτή τη φορά βιασμού γυναίκας.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, στις 30 Απριλίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από αλλοδαπή, πως κατά το 2017 και όταν εκείνη ήταν 19 ετών, την βίασε ο 35χρονος, ο οποίος της είχε υποσχεθεί να την φωτογραφίσει ως μοντέλο.

Ο βιασμός έγινε όταν ο 35χρονος την συνάντησε για να της δώσει τις φωτογραφίες. Την βίασε μέσα στο αυτοκίνητο του και κινηματογραφούσε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο.

Η κοπέλα φαίνεται ότι εκμυστηρεύτηκε στην πρώην σύζυγο του 35χρονου τον βιασμό, μέσω των social media.

Ο ύποπτος  ανακρινόμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη και έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα του κατά συρροήν δολοφόνου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (5/5) στο χώρο του παλιού μεταλλείου Μιτσερού και στη Λεμεσό.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis