Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:00 | 28/12/2019

Η νέα αυτή υπόθεση sextortion έρχεται ως συνέχεια του εφιάλτη που έζησε πρόσφατα μια 16χρονη μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έπεσε θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού από τους συμμαθητές της, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα πρόθυρα της αυτοκτονίας μην μπορώντας να αντέξει τα συναισθήματα ντροπής που την είχαν κυριεύσει.

Εγραφε και έσβηνε ξανά και ξανά το σημείωμα της προαποφασισμένης αυτοκτονίας της.

Χαράκωνε με λεπίδα τις φλέβες της, καταπίνοντας χάπια και ευχόμενη να κλείσει τα μάτια της μια για πάντα, πιστεύοντας ότι έτσι θα κατάφερνε να ξεπλύνει την ντροπή που ένιωσε όταν διαπίστωσε πως οι γυμνές της φωτογραφίες που είχε στείλει στο αγόρι της μοιράζονταν από συμμαθητές της ως φειγ φολάν στο σχολείο - και μάλιστα επί πληρωμή.

Η αυτοκτονία

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι την άνοιξη του 2015 μια άλλη κοπέλα, η Λίνα Κοεμτζή, υπό την απειλή κοινοποίησης ενός ροζ βίντεο οδηγήθηκε στην αυτοκτονία πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ. Η άτυχη κοπέλα είχε εμπιστευτεί προσωπικές της φωτογραφίες και βιντεοσκοπημένο υλικό με ερωτικές περιπτύξεις σε πρόσωπο με το οποίο διατηρούσε δεσμό. Ο συγκεκριμένος νεαρός την είχε απειλήσει πως «αν δεν βάλουμε κι άλλους στο παιχνίδι θα διαρρεύσει το επίμαχο βίντεο στα social media».

Να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα η ...

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα  protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis