Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:54 | 04/04/2019

Το αρθρωτό SIG SAUER P320 αποτελεί ήδη την νούμερο ένα επιλογή των αμερικανικών στρατιωτικών μονάδων. Τώρα, όμως, με το P320 X-Carry, η SIG SAUER επιδιώκει να φτάσει τα εννιάρια πιστόλια κεκαλυμμένης μεταφοράς σε νέα ύψη απόδοσης.

Το P320 X-Carry, το πιο συμπαγές πιστόλι στη σειρά P320, αποτελεί συνδυασμό του πλήρους μεγέθους P320 και του δημοφιλούς αγωνιστικού πιστολιού X-FIVE και προσφέρει πολλές αναβαθμίσεις σε έναν μικρότερο πλαίσιο. Ας δούμε λοιπόν τις αναβαθμίσεις μία μία.

Το P320 X-Carry διαθέτει μια βαθιά εσοχή για τον μέσο και ένα εκτεταμένο πηγούνι στο πίσω μέρος του πλαισίου που επιτρέπουν μια πιο ψηλή λαβή στο όπλο και συνεπώς καλύτερο έλεγχο για γρηγορότερες συνεχόμενες βολές.



Η υποδοχή γεμιστήρα του X-Carry «φουσκώνει» στο κάτω μέρος για να διασφαλίσει γρήγορες και αβίαστες επαναγεμίσεις.



Ο ολισθητήρας έχει βελτιωμένες οδοντώσεις που είναι πιο κάθετες για καλύτερη πρόσφυση. Υπάρχει επίσης μια περικοπή στο πάνω μέρος που μειώνει το βάρος και βελτιώνει την ομαλότητα και την αξιοπιστία της λειτουργίας του πιστολιού.


Όπως και το X-Five, το X-Carry διαθέτει επίπεδη σκανδάλη που είναι σχεδιασμένη για ένα ομαλό, καθαρό σπάσιμο στις 90 μοίρες και βοηθά στη βελτίωση της ακρίβειας.



Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του X-Carry είναι τα εξαιρετικά του σκοπευτικά. Το εμπρόσθιο σκοπευτικό είναι ένα νυχτερινό σκοπευτικό SIG X-RAY3 τριτίου για εύκολη στόχευση σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.



Το οπίσθιο σκοπευτικό X-Carry εδρεύει πάνω σε μια αφαιρούμενη πλάκα που μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα από ένα οπτικό SIG ROMEO1 κόκκινης κουκκίδας για γρήγορη στόχευση ημέρα ή νύχτα.



Τέλος, παρά το πιο διαχειρίσιμο μέγεθος, το P320 X-Carry είναι ένα πιστόλι πλήρους χωρητικότητας, δίνοντάς σας 17 + 1 σφαίρες των 9mm.

Πηγή: thetruthaboutguns.com

Επιμέλεια μετάφρασης Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis