Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:38 | 26/01/2019

 

Το SkyWall100 είναι ένα φορητό σύστημα ακινητοποίησης και εγκλωβισμού για drone που αποτελείται από ένα εκτοξευτή, μια μονάδα στόχευσης και εκτοξευόμενα έξυπνα βλήματα χωρίς την χρήση καυσίμων. Τα βλήματα αυτά εγκλωβίζουν τα drones αναπτύσσοντας ένα δίχτυ με το οποίο τυλίγουν τον στόχο. Ορισμένα από τα βλήματα SkyWall100 είναι επίσης εξοπλισμένα με ένα αλεξίπτωτο για να μπορεί να προσγειωθεί με ασφάλεια το συλληφθέν UAV.

Το SkyWall100 διαφημίζεται ως ένα οικονομικά αποδοτικό σύστημα καθώς τα βλήματα είναι επαναχρησιμοποιήσιμα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που επισημάνθηκε από την εταιρεία είναι ότι αυτό το σύστημα είναι εντελώς άτρωτο σε RF και GPS παρεμβολές γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμο για χρήση από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε αστικό περιβάλλον. Το σύστημα μπορεί επίσης να φορτιστεί γρήγορα, επιτρέποντας την σύλληψη πολλαπλών UAV.

 [custom:google-ads]

Οι δυνατότητες του SkyWall100 παρουσιάστηκαν σε αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.

Κατά την παρουσίαση το SkyWall100 ακινητοποίησε επιτυχώς πολλούς κινούμενους και στατικούς στόχους, συμπεριλαμβανομένου και ενός μεγάλου octocopter DJI S1000 οπλίστηκε με ένα αδρανές φορτίο σε μια προσομοιωμένη ζωντανή αποστολή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Συνελήφθη ο Αλβανός με τα «χίλια πρόσωπα»

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis