Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:28 | 30/11/2019

Η Smith & Wesson κυκλοφόρησε το νέο της πιστόλι M&P M2.0 Subcompact 9mm με χωρητικότητα 12 + 1.

Το τελευταίο μοντέλο της γραμμής M2.0 της εταιρείας, το Subcompact ακολουθεί μετά από τα Compact και Compact 3.6 που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Όπως και το Compact 3.6, το Subcompact αν και αξιοποιεί μια κάννη 3,6 ιντσών (9,1 εκατοστών), αλλά καταφέρνει ναι είναι συνολικά μικρότερο των 10 εκατοστών. Σε αντίθεση με το Compact 3.6, ωστόσο, το νέο Subcompact, έχει μικρότερη χωρητικότητα με τον στάνταρ γεμιστήρα να παίρνει 12 + 1 φυσίγγια 9 χιλιοστών, λόγω του μικρότερου και επομένως πιο διαχειρίσιμου ως προς την κάλυψη ύψους του. Με λίγα λόγια, είναι η επόμενη γενιά του M&P9C.

Σύμφωνα με την Smith and Wesson "καθόλη την διάρκεια της εξέλιξης της σειράς M&P M2.0, έχουμε δουλέψει για να εισαγάγουμε πιστόλια που ικανοποιούν ποικίλες ανάγκες: από την επαγγελματική χρήση έως τη χομπίστικη σκοποβολή, την άμυνα στο σπίτι, μέχρι τη κεκαλυμμένη οπλοφορία. Το M&P M2.0 Subcompact έχει σχεδιαστεί για να εύκολη καθημερινή μεταφορά καθώς το κοντύτερο του πλαίσιο το καθιστά εύκολη την απόκρυψη, διατηρώντας παράλληλα μια υψηλότερη χωρητικότητα χάρη στον γεμιστήρα διπλής στοίβας."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To άρβυλο LOWA ZEPHYR HIGH GTX θα σας "πάει" παντού


Τα βασικά χαρακτηριστικά του Subcompact περιλαμβάνουν χαμηλό άξονα κίνηση του κλείστρου, μια γωνία λαβής 18 μοιρών για φυσική στόχευση, τέσσερα εναλλάξιμα ένθετα λαβής, φινίρισμα Armornite και ένα εκτεταμένο άκαμπτο πλαίσιο ανοξείδωτου χάλυβα που μειώνει την ευκαμψία κατά την πυροδότηση. Το βάρος του, άδειο, είναι περίπου 700 γραμμάρια, καθιστώντας ελαφρώς βαρύτερο από τα Glock G26 και G43X, που περιορίζονται ωστόσο σε χωρητικότητες 10+1.

Τα καλά νέα είναι ότι για τους οπαδούς της σειράς που θέλουν και μια χειροκίνητη ασφάλεια αντίχειρα, η Smith έχει προνοήσει με μια παραλλαγή του Subcompact που προσφέρει αυτό το χαρακτηριστικό. Το πιστόλι προσφέρεται επίσης σε διαμετρήματα .40S&W και .45ACP με χωρητικότητες 10+1 και 8+αντίστοιχα.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι  $ 569 και για τις έξι παραλλαγές (3 διαμετρήματα με επιλογές με ή χωρίς ασφάλεια αντίχειρα).

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis