Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:44 | 21/06/2023

Σοκαρισμένοι οι Αμερικανοί παρακολουθούν το θρίλερ που εξελίσσεται στο ΟχάιοΤην Πέμπτη ένας πατέρας δολοφόνησε εν ψυχρώ τα τρία μικρά αγόρια τους, αφού πρώτα τα έβαλε στη σειρά στην αυλή του σπιτιού τους και στην συνέχεια τα πυροβόλησε με καραμπίνα. 

 Ο θύτης είναι ο 32χρονος Chad Doerman και τα θύματα οι τρεις γιοι του ηλικίας 7, 4 και 3 ετών. 

Διαβάστε επίσης

οχαιο

Μία ημέρα πριν τους φόνους των τριων μικρών αγοριών του, ο πατέρας τους ανέβασε αυτή τη selfie τους στο Facebook

Μάλιστα, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, ένα από τα αγόρια κατάφερε να ξεφύγει αλλά ο πατέρας του το έπιασε, το έσυρε πίσω στο σπίτι και το εκτέλεσε μπροστά στην μητέρα του και την θετή του κόρη. 

Λίγο αργότερα, η αστυνομία δέχτηκε μία κλήση από μια γυναίκα που έκλαιγε και ούρλιαζε στο τηλέφωνο «τα μωρά μου πέθαναν». 

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον 32χρονο ενώ τα πτώματα των τριών μικρών αγοριών κείτονταν στην αυλή. 

Δείτε την στιγμή της σύλληψης

«Αυτό είναι μακράν το πιο ανατριχιαστικό, φρικιαστικό έγκλημα που έχω δει. Μπορώ μόνο να φανταστώ τον τρόμο που ένιωσαν και βίωσαν αυτά τα μικρά αγόρια καθώς ο πατέρας τους, ο προστάτης τους, τα δολοφονούσε», δήλωσε σοκαρισμένος  ο εισαγγελέας της κομητείας Κλερμόν, Μαρκ Τεκούλβε, ο οποίος όρισε την εγγύηση αποφυλάκισης του 32χρονου  στα 20 εκατομμύρια δολάρια, – τη μεγαλύτερη εγγύηση που έχει οριστεί ποτέ στην κομητεία. 

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι ο Ντόερμαν «ομολόγησε τους φόνους και δήλωσε ότι σχεδίαζε τους θανάτους των γιών του για αρκετούς μήνες», σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο 9WCPO.

Πηγή: skai.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis