Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΛΙΟΤΣΟΣ
08:59 | 20/01/2024

Aνάρτηση του Λιότσου Σπυρίδων, Αντιπροέδρου Διοικητικών Θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ

Ευχαριστώ θερμά, μέσα από την καρδιά μου, όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους αντιπροσώπους των πρωτοβάθμιων οργανώσεων από όλη την Ελλάδα, που με εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη φορά στο 34ο Πανελλαδικό Συνέδριο και με εξέλεξαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και την Εκτελεστική Γραμματεία αυτής.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γρηγόρη Γερακαράκο για την τιμή να με προτείνει, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ που αποδέχτηκαν την πρόταση και εκλέχθηκα στη θέση του Αντιπροέδρου Διοικητικών Θεμάτων.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι:

* Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους και για τη στήριξη κάθε δίκαιου και νόμιμου αιτήματός τους.

* Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, ώστε το Συνδικαλιστικό Κίνημα να εκπέμπει κύρος, ζωντάνια, αξιοπιστία, δύναμη, αποφασιστικότητα, ενότητα και κυρίως αποτελεσματικότητα.

* Θα συνεχίσω ταπεινά με σοβαρότητα, με επαγγελματισμό, με επιχειρήματα και με τις προτάσεις μου, να βάλω και εγώ ένα ακόμη λιθαράκι στην καλυτέρευση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και στην καλυτέρευση της ζωής μας, τηρώντας πάντα τις καταστατικές μας λειτουργίες.

* Θα συνεχίσω με ήθος να επιδιώκω και να προωθώ την ενότητα και την αλληλεγγύη.

Τέλος, σας διαβεβαιώνω και σας υπόσχομαι ότι, στο τέλος της θητείας και της διαδρομής μου, θα μπορώ με θάρρος χωρίς ντροπή να σας κοιτώ στα μάτια όλες και όλους.

Συγχαρητήρια, καλή θητεία και καλή δύναμη σε όλες και όλους τους εκλεγέντες !

- Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ -

Λιότσος Σπυρίδων

Αντιπρόεδρος Διοικητικών Θεμάτων Π.Ο.ΑΣ.Υ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis