Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 19/10/2023

Ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών", Βασίλης Στίγκας, πραγματοποίησε το πρωί εθιμοτυπική επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, ενόψει της αυριανής γιορτής του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της ΕΛΑΣ.

Ο κ. Στίγκας ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς για τη λειτουργία των υπηρεσιών και τις αρμοδιότητές τους, ενώ η συζήτηση εστιάστηκε στην αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας.

Διαβάστε επίσης

 

«Σήμερα, είμαστε εδώ στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας για να αποδείξουμε εμπράκτως την αγάπη μας και την εκτίμησή μας στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Η παρατεταμένη οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει σε βάθος όλες τις δομές της δημόσιας διοίκησης, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την ΕΛΑΣ, σε σημείο μάλιστα που δυσχεραίνει τα καθήκοντά της», δήλωσε ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών", ενώ προσέθεσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στο ένστολο προσωπικό που, παρά τις βασικές αδυναμίες, έχει να επιδείξει ένα έργο αποτελεσματικότητας ενάντια στην αντιμετώπιση του εγκλήματος και υπέρ της προστασίας του πολίτη».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis