Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:19 | 29/12/2023

Τη θλίψη τους για τον 32χρονο αστυνομικό που έχασε την ζωή του έπειτα από επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι από 44χρονο Νορβηγό, στη Θεσσαλονίκη, εκφράζουν οι "Σπαρτιάτες".

«Για ακόμη μια φορά μέσα σε λίγα 24ωρα, η Ελληνική Αστυνομία έχασε ένα άξιο τέκνο της. Οι "Σπαρτιάτες" μεταφέρουν τη βαθιά θλίψη τους στην οικογένεια της ΕΛΑΣ, για τον 32χρονο συνάδελφό τους», σημειώνει, μεταξύ άλλων, το κόμμα σε σημερινή ανακοίνωσή του, ενώ προσθέτει: «Ο εκλιπών Χάρης Καλαθάς είχε διατελέσει αθλητής του τμήματος της κολύμβησης του Άρη Θεσσαλονίκης, με το οποίο είχε αναδειχθεί πρωταθλητής και είχε γνωρίσει σωρεία άλλων διακρίσεων. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στους οικείους του και ευχόμαστε να βρουν δύναμη και την ηρεμία που χρειάζεται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο θάνατός του καταδεικνύει την αυταπάρνηση που δείχνουν καθημερινά οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας ακόμα και εκτός υπηρεσίας».

Και καταλήγει ως εξής η ανακοίνωση των "Σπαρτιατών": «Αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό όλους εκείνους που έχασαν την ζωή τους εκτελώντας με αυτοθυσία το καθήκον τους για να απολαμβάνουμε το αγαθό της ασφάλειας».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis