Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:57 | 04/12/2014

 

«Βρισκόμαστε στη σκηνή όπου όλα τα μπάτζετ πρόκειται να πεθάνουν» ήταν η ατάκα, με την οποία ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες (Skyfall) προλόγισε την live παρουσίαση της επόμενης, 24ης ταινίας με ήρωα τον θρυλικό πράκτορα 007.

 

 

 

 

Η παρουσίαση, που έγινε από τον Μέντες, ξεκίνησε από τον τίτλο της ταινίας, που επιβεβαιώνοντας κάποιες από τις διαρροές των τελευταίων ωρών, θα είναι Spectre (Φάντασμα). Ακολούθησαν τα ονόματα των συντελεστών, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα ονόματα των σεναριογράφων του Skyfall και τα «φανταστικά μέρη» -οπως τα χαρακτήρισε ο Μέντες- όπου θα γίνουν τα γυρίσματα, τα οποία είναι το Λονδίνο, η Ρώμη, το Μεξικό, το Μαρόκο και η Αυστρία.

 

 

 

 

Κορυφαία στιγμή της μετάδοσης φυσικά ήταν η παρουσίαση του καστ, τα μέλη του οποίου έδωσαν το παρών στη σκηνή του πλατό του 007. Το πρώτο μέλος του καστ που παρουσιάστηκε ήταν άψυχο. Φυσικά, μιλάμε για την εντυπωσιακή νέα Aston Martin DB-10, η αποκάλυψη της οποίας επί σκηνής προκάλεσε ζωηρά χειροκροτήματα.

 

 

 

 

Ακολούθησαν οι γνωστοί από το Skyfall, Ρόρι Κινίαρ, Ναόμι Χάρις, Μπεν Γουίσοου για να φτάσουμε στους καινούριους, τα ονόματα των οποίων επιβεβαίωσαν τις διαρροές των ημερών. Στον νέο Τζέιμς Μποντ, λοιπόν, θα έχει συμμετάσχει ο Αντριου Σκοτ (Moriarty στον τηλεοπτικό Σέρλοκ), ο Ντέιβιντ Μποτίστα, η Λεά Σεϊντού, ο Κρίστοφ Βαλτς και... η Μόνικα Μπελούτσι! Η Ιταλίδα σταρ εμφανίστηκε στη σκηνή με μαυροκόκκινο φόρεμα προκαλώντας ζωηρά χειροκροτήματα.

 

 

 

 

Τελευταίος στη σκηνή, εμφανίστηκε ο Τζέιμς Μποντ αυτοπροσώπως. Υπό τους ήχους του κλασικού ηχητικού, βγήκε στη σκηνή με πουλόβερ ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο κοντύτερος της ιστορίας, αλλά κι ένας από τους πιο γοητευτικούς κι επιτυχημένους Τζέιμς Μποντ -φυσικά μετά τον Σον Κόνερι...

 

 

http://www.thetoc.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis