Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
κασσελακησ_intime
20:44 | 11/03/2024

«Την ώρα που ο φασισμός προσπαθούσε να επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε χρόνο ούτε για μία δήλωση καταδίκης. Η έγνοια του ήταν αλλού: Πώς θα κλείσει άρον άρον τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, πώς θα συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υποστηρίζει ότι «ο πρωθυπουργός φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την απώλεια 57 ανθρώπων, που χάθηκαν επειδή δεν υπήρχε σύστημα σηματοδότησης- τηλεδιοίκησης μετά το 2019» και προσθέτει ότι «έχει όμως την αποκλειστική ευθύνη για τη συγκάλυψη του εγκλήματος». «Τσιμέντο στον τόπο του εγκλήματος, τσιμέντο και στις ευθύνες», σχολιάζει.

Διαβάστε επίσης

Αναφέρει ότι «όλοι ξέρουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει σκανδαλωδώς τον Κώστα Καραμανλή επειδή η τύχη τού ενός είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τύχη του άλλου».

Ο κ. Κασσελάκης υπογραμμίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ με το πόρισμα του δεν ζητάει προανακριτική, αλλά την παραπομπή στην τακτική Δικαιοσύνη του Κώστα Αχ. Καραμανλή, καθότι έχει τελέσει αδικήματα δια παραλείψεως και δεν ισχύει γι' αυτόν ο νόμος περί ευθύνης υπουργών».

«Δυναμώστε το αίτημα για Δικαιοσύνη. Για να μην έχουν πια τη δυνατότητα τα τζάκια να αλληλοστηρίζονται σε βάρος μας. Η Ελλάδα θα γίνει κράτος δικαίου, θέλουν δε θέλουν», αναφέρει.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis