Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:45 | 27/05/2018

Μόλις μερικά 24ωρα από την παγκόσμια πρεμιέρα του SOLO: A Star Wars Story, κυκλοφόρησαν οι πληροφορίες ότι η Lucasfilm έχει στα σκαριά την επόμενη spinoff Star Wars ταινία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του The Hollywood Reporter, ετοιμάζεται η ταινία με πρωταγωνιστή τον Boba Fett, την οποία θα σκηνοθετήσει και θα υπογράψει το σενάριο της ο James Mangold, που πρόσφατα μας χάρισε το 

Πρόκειται για μια spinoff ταινία σε έναν πολύ αγαπημένο χαρακτήρα του κοινού του Πολέμου των Άστρων, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στο Episode V: Empire Strikes Back. Εδώ και καιρό σας έχουμε μεταφέρει ότι ετοιμάζεται επίσης η ταινία με επίκεντρο τον Obi-Wan Kenobi, για την οποία σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο Stephen Daldry (The Hours) για να αναλάβει τη σκηνοθεσία, κάτι που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του THR.

Ακόμη, μαζί με τον σκηνοθέτη του εξαιρετικού και επιτυχημένου Logan, στη συγγραφή του σεναρίου θα βοηθήσει ο Simon Kinberg, γνωστός για το X-Men franchise, καθώς και για την εμπλοκή του στο Star Wars: Rebels. 

Μετά από ένα τόσο έντονο όργιο φημών μένει να δούμε τη Lucasfilm να ανακοινώνει επιτέλους τα -λίγο έως πολύ- αναμενόμενα σχέδια της. 

unboxholics.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis