Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 16/10/2018

O Oscar Isaac κάνει συγκρίσεις σε σχέση με τα The Force Awakens και The Last Jedi

[custom:google-ads]

Αυτόν τον καιρό πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του Episode 9του Star Wars, με δεκάδες φήμες και μερικές φωτογραφίες να έχουν διαρρεύσει στο ίντερνετ. Ο Oscar Isaac, που υποδύεται τον Poe Dameron στη νέα τριλογία, σχολίασε το κλίμα που επικρατεί στο πλατό του Episode IX σε πρόσφατη συνέντευξη του στο IndieWire και, μεταξύ άλλων, είπε πως τα πράγματα είναι "πιο χαλαρά" από ότι στις προηγούμενες ταινίες:

Ο τρόπος με τον οποίο το γυρίζουν τώρα είναι πιο χαλαρός από ότι ήταν τις άλλες δυο φορές. Το νιώθεις όντως σαν μια ανακούφιση όταν πας στο πλατό και μπορείς να πεις "ας δοκιμάσουμε μερικά πράγματα". Είναι μια δοκιμασία για τον J.J. να επιστρέφει και να είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Υπάρχει λιγότερη πίεση στο να γίνει σωστά. Απλά θέλουμε να κάνουμε μια καλή ταινία και να περάσουμε καλά κάνοντας το. 

Φαίνεται πως ο Abrams δεν έχει το άγχος που είχε όταν ανέλαβε τον άθλο του The Force Awakens πίσω στο 2015, αλλά ούτε και το αρνητικό βάρος που κουβαλάει το The Last Jedi. Η ταινία του Rian Johnson δίχασε τους fans του Star Wars προκαλώντας ακραίες αντιδράσεις, παρά την τεράστια εμπορική επιτυχία ($1.3 δις παγκοσμίως) και την ιδιαίτερα θετική αποδοχή των κριτικών, καθώς θεωρείται μια από τις καλύτερες -αν όχι η καλύτερη- ταινία του franchise.  Αυτό, από την άλλη, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρξει ένα σωστό κλείσιμο για το saga των Skywalkers, το οποίο σημάδεψε γενιές θεατών και ίσως αυτό να είναι ένα δείγμα ότι υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο και την ηγεσία του Abrams.  

Το Star Wars Episode IX αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2019 στους κινηματογράφους.

 unboxholics.com

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis