Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 13/12/2016

Το νέο κεφάλαιο του έπους του Πολέμου των Άστρων, "Rogue One", με μπάτζετ 200 εκατ. δολαρίων, θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό τεστ για το πλάνο που έχει σχηματίσει η Disney, με μία νέα ταινία να προβάλλεται κάθε χρόνο. Το μεγαλύτερο τεστ της Walt Disney θα έγκειται στο "στοίχημα" πως οι φαν του Star Wars δε θα βαρεθούν τα ετήσια "επεισοδικά" μέρη του έπους.

Η νέα ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου, θα αποτελεί το δεύτερο φιλμ που θα λανσάρει η Disney μετά την εξαγορά της Lucasfilm για 4 δισ. δολάρια το 2012. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την τεράστια περσινή επιτυχία του "Star Wars: The Force Awakens" τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Η ταινία επέφερε 2,07 δισ. δολάρια παγκοσμίως, τρίτη σε έσοδα στην κινηματογραφική ιστορία.

Η στρατηγική της Disney είναι να επικεντρώνεται στην μεγιστοποίηση των εσόδων της με πολύ δημοφιλή brands όπως και αυτό της Marvel το οποίο εξαγόρασε το 2009 και το οποίο με τις ταινίες των υπερηρώων της έχει αποφέρει ήδη 10 δισ. δολάρια σε έσοδα εισιτηρίων.

Παρόλα αυτά, πολλοί δεν πιστεύουν πως το Rogue One θα πλησιάσει το Force Awakens σε έσοδα. Για εμάς τους υπόλοιπους, το μόνο που απομένει είναι να πάμε να το απολαύσουμε στο σινεμά.

www.pronews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis