Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:39 | 11/02/2024

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τη σύλληψη του πρώην ηγετικού μέλους των «Πυρήνων της Φωτιάς» και την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι τα δύο μέλη του Πολεμικού Ναυτικού.

Ελεύθεροι αφέθηκαν με απόφαση του Εισαγγελέα Ναυτοδικείου οι δύο συλληφθέντες, μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι αντιμετωπίζουν αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος και θα διενεργηθεί περαιτέρω έρευνα.

Διαβάστε επίσης

Ωστόσο, στη φυλακή οδηγήθηκε το πρώην ηγετικό στέλεχος των Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς μετά την καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μήνα χωρίς αναστολή που του επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε για την υπόθεση.

«Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Μιλάμε για μία ενιαία επιχείρηση, για σφαίρες, για εκρηκτικές ύλες που έχουν χρησιμοποιηθεί. Κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχουν δύο εξηγήσεις και θα τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. Αν έχουμε να κάνουμε με δύο αθώους αν και είχαν εκρηκτικά σπίτι τους, δεν μπορούμε να πούμε κάτι, γιατί ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε την απόφαση», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μία θεωρία είναι πως όλα αυτό ήταν γκάφα και μούφα. Ίσως θα έπρεπε να έχουν ‘’δέσει’’ καλύτερα την υπόθεση. Και το δεύτερο είναι ότι όλα ήταν άνεμος. Υπάρχει και ένα τρίτο, όπου ενδεχομένως να δεθεί η υπόθεση από τα δεδομένα που έχουν κατασχέσει. Απλά οι υποθέσεις αυτές δεν δένονται μετά αλλά πριν γιατί εάν τους πιάσαμε, βγήκε η πληροφορία έξω και ξαφνικά όλοι πάνε σπίτια τους και εμείς λέμε θα τα βρούμε από αλλού… Εγώ έχω πέσει από τα σύννεφα. Κάτι δεν πάει καλά. Τι έγινε ξαφνικά; Είμαι λίγο θολωμένος».

megatv.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis