Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
13:00 | 10/02/2024

Με την αλλαγή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ακούσαμε  για ριζικές αλλαγές στην Αστυνομία και κυρίως στις μάχιμες υπηρεσίες στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Σίγουρα όμως, δεν μας ενημέρωσαν αν οι αλλαγές  θα είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο,

Διαβάστε επίσης

γιατί τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη ζούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες! 

Περιπολικά και δίκυκλα βρίσκονται ακίνητα να προσέχουν παρκαρισμένα τρακτέρ (χωρίς τους αγρότες να βρίσκονται εκεί σε πολλές περιπτώσεις), με αποτέλεσμα η αστυνόμευση της πόλης να έχει πέσει σε δεύτερη μοίρα και οι κακοποιοί να δρουν ανενόχλητοι. 

Μετακινήσεις και ταλαιπωρία συναδέλφων που υπηρετούν στις διμοιρίες της Δ.Α.Ε.Θ, η ΟΜ.Ε.Τ. της Γ.Α.Δ.Θ, έχει γίνει πλέον κανονική διμοιρία και χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση(μήπως ήρθε η ώρα να παρουν και το επίδομα όπως παίρνουν οι αντίστοιχες διμοιρίες υποστήριξης των υπολοίπων νομών της χώρας;).

Στο ίδιο σκηνικό και οι Αστυνομικοί όλων των Αστυνομικών Διευθύνσεων της ΓΑΔΘ, περιπολικά και δυνάμεις Ασφάλειας, Τάξης, Τροχαίας να φυλάνε άδεια τρακτέρ.

Με την αλλαγή που ακούσαμε θεωρήσαμε ότι υπηρεσίες όπως η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ,Ζ,ΔΙΑΣ,ΟΠΚΕ και τα περιπολικά των Α.Τ και Τ.Α  θα βγουν στους δρόμους να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα,  αλλά στην Θεσσαλονίκη οι συγκεκριμένες Υπηρεσίες πλέον είναι απούσες από τους δρόμους και από το πλευρό των πολιτών.

 Τελικά η αλλαγή ήρθε, αλλά όχι όπως την φανταστήκαμε εμείς (ως αστυνομικοί) και οι πολίτες!

Σταύρος Σαμαράς,

Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θ. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis