Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:29 | 15/03/2024

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον ελληνικό στρατό με τον πατέρα του να βρίσκεται στο πλευρό του.

Ήρθε η ώρα να φορέσει τα χακί ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο ίδιος έφτασε έξω από το στρατόπεδο στο οποίο θα υπηρετήσει τη 15νθήμερη θητεία του, δηλαδή μέχρι τις 29 Μαρτίου. Κρατούσε έναν σάκο με τα προσωπικά του αντικείμενα, πέρασε την πύλη και ήταν έτοιμος να υποβληθεί σε rapid test.

Διαβάστε επίσης

Στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον πατέρα του. Ενώ όπως έγινε γνωστό, ξέχασε να πάρει μαζί του τους φακούς επαφής, κάτι που αγόρασε νωρίτερα από φαρμακείο της περιοχής. Το «παρών» έδωσαν στενοί του συνεργάτες, ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης και η Δώρα Αυγέρη, καθώς και αρκετός κόσμος, με τους οποίους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε.

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος δήλωσε πως υπηρέτησε στο ίδιο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας.

 

 

Οι πρώτες πληροφορίες υποστηρίζουν πως ο ίδιος δεν θα εκμεταλλευτεί την πρώτη έξοδο που δικαιούται, αλλά θα παραμείνει εντός του στρατοπέδου. Παράλληλα, θα διδαχθεί τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να απευθύνεται στους ιεραρχικά ανωτέρους του και τους κανονισμούς του στρατοπέδου.

Να σημειωθεί πως ο Στέφανος Κασσελάκης έχει περάσει το 33ο έτος της ηλικίας του και ως απόδημος Έλληνας δικαιούται να εξαγοράσει το υπόλοιπο της στρατιωτικής του θητείας.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis