Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:03 | 01/02/2016
Η Stevens εισήγαγε την νέα καραμπίνα S1200 με σύστημα αδρανείας και την παρουσίασε στο SHOT Show 2016 στην ημέρα για τους εκπροσώπους του Τύπου στο πεδίο.
 
Η ίδια η έννοια της αδράνειας στα όπλα ήταν συνώνυμη με την Benelli για δύο δεκαετίες, ακόμη και όταν Franchi καιStoeger προσχώρησαν στην ομάδα, ήταν οι θυγατρικές της Benelli Holding. Στη συνέχεια, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έληξε. Και ενώ η Benelli παραμένει το νο1 στις καραμπίνες αδρανείας, νέοι ανταγωνιστές έχουν εισέλθει στην αγορά κάθε χρόνο που περνάει. Η Browning δεν άργησε να επωφεληθεί από την τεχνολογία με το μοντέλο Α5, πέρυσι η Weatherbyμε το μοντέλο Element Deluxe, που βραβεύθηκε ως το κυνηγετικό όπλο της χρονιάς 2016. Όμως, η τελευταία εταιρεία που έκανε την έκπληξη ήταν η Stevens.
 
Η Stevens ιδρύθηκε το 1864, είναι πλέον τμήμα της Savage Arms και αυξάνει τη γραμμή των κυνηγετικών όπλων. Πριν από το φετινό SHOT Show, η Stevens είχε μόνο τρία μοντέλα στην παραγωγή, ένα ζευγάρι επαναληπτικά όπλα και ένα over / under. Αλλά για το 2016, η εταιρεία εισέρχεται στην αγορά των όπλων αδρανείας με την εισαγωγή του μοντέλου S1200. 
 
Η S1200 θα είναι διαθέσιμη σε πέντε διαφορετικά μοντέλα, προσφέροντας επιλογές σε μήκη κάννης 26-28 ίντσες, κοντάκι και πάπια σε μαύρο πλαστικό και ξύλο καρυδιάς και δύο παραλλαγές Mossy Oak camo, Shadow Grass Blades καιBottomland. Διαθέτει το Beretta Mobilchoke σύστημα. Είναι ένα ελαφρύ όπλο με βάρος λίγο κάτω από 3 κιλά. Με τιμή 573 δολάρια (το μοντέλο με μαύρα πλαστικά μέρη) θα είναι πολύ ανταγωνιστικό στην αγορά.
 
 
 



 
http://www.guns-gr.com/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis