Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:19 | 08/12/2023

Στην Αθήνα βρίσκονται οι γονείς του αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα στα επεισόδια στο Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης.

Οι γονείς του 31χρονου μεταφέρθηκαν από τη Θεσσαλονίκη, με περιπολικό, συνοδεία ψυχολόγου.

Διαβάστε επίσης

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένοι δηλώνουν οι γείτονες του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα σε επεισόδια στο Ρέντη, στην περιοχή που βρίσκεται το πατρικό σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

Γνωστή της οικογένειας του νεαρού αστυνομικού μιλάει στην τοπική ιστοσελίδα thesstoday.gr και περιγράφει τις πρώτες στιγμές αφότου οι γονείς του πληροφορήθηκαν τον σοβαρό τραυματισμό του γιου τους.

«Χθες το βράδυ οι γονείς φύγανε αλαφιασμένοι μέσα στη βροχή. Η μητέρα ήταν πολύ ταραγμένη. Τρία χρόνια που την ξέρω πρώτη φορά την είδα έτσι» αναφέρει χαρακτηριστικά«Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί ήσυχο και καλό. Και αυτός και οι γονείς του. Από το πρωί όλοι στη γειτονιά δεν μπορούμε να συνέλθουμε. Έχουμε σοκαριστεί με αυτό το κακό που συνέβη. Τον βλέπαμε όταν έρχονταν με άδεια να δει τους γονείς του στο πατρικό του» καταλήγει η ίδια.

Ο 31χρονος στο μεταξύ νοσηλεύεται σε καταστολή στη ΜΕΘ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, χωρίς ωστόσο βελτίωση της κατάστασής του, καθώς η ζημιά στον μηρό του από την ναυτική φωτοβολίδα είναι πολύ σοβαρή.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Την ίδια ώρα οι αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνες σε τρία άτομα που θεωρούνται ως βασικοί ύποπτοι, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα άτομα που πετούσαν φωτοβολίδες είναι τουλάχιστον τρία άτομα.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis