Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:00 | 12/02/2024

Η Άννα Ντουντουνάκη πέτυχε σήμερα (12/2) το καλύτερο πλασάρισμα Ελληνίδας κολυμβήτριας στην ιστορία των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στα 100μ. πεταλούδα στη Ντόχα.

Αν και πρόκειται για αδιαμφισβήτητη επιτυχία, η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν ήταν ικανοποιημένη, καθώς ο χρόνος της δεν ήταν αυτός που περίμενε.

Διαβάστε επίσης

«Θα ακουστεί λίγο περίεργο, αλλά πρώτη μου σκέψη ήταν το 57.62, γιατί δεν ήταν αυτό που είχα στο μυαλό μου. Χαίρομαι προφανώς που είμαι πέμπτη στον κόσμο αυτή την στιγμή, αλλά ο στόχος μου για αυτήν την κούρσα εξαρχής ήταν να καταφέρω να φτάσω το ατομικό μου ρεκόρ (σ.σ. 57.25 από τους Ολυμπιακούς του Τόκιο) και δεν ήρθε αυτό που ήθελα.

Είναι αισιόδοξο για αρχή της χρονιάς που ξεκίνησα με αυτόν τον χρόνο, αλλά από εκεί και πέρα η αλήθεια είναι ότι περίμενα να κάνω έναν γρηγορότερο χρόνο στον τελικό.

Σίγουρα μου απορρόφησε αρκετή ενέργεια η πίεση που είχα χθες και στις δύο μου κούρσες, αλλά εντάξει, δεν μπορώ ότι δεν είμαι ευχαριστημένη», δήλωσε η Χανιώτισσα κολυμβήτρια.

Οπως παραδέχθηκε η ίδια, «είμαι μάλλον πολύ σκληρή με τον εαυτό μου» αλλά όπως τόνισε «όσο πιο πολύ δουλεύεις για κάτι και επενδύεις σε αυτό, τόσο πιο πολλά περιμένεις και αυτή την στιγμή, με απώτερο στόχο τους Ολυμπιακούς, έχω βάλει πολύ υψηλούς στόχους για τον εαυτό μου. Χαίρομαι για την πέμπτη θέση, χαίρομαι που βρέθηκα σε έναν τελικό Παγκοσμίου, αλλά ήθελα έναν καλύτερο χρόνο. Σειρά έχει η "σκυταλοδρομία" (σ.σ. 4Χ100μ. μικτή mixed) και μετά το 50άρι πεταλούδα. Σίγουρα το ότι έχω κάνει τρεις κούρσες εδώ με έχει βοηθήσει να εξοικειωθώ με το κλίμα των αγώνων και συνήθως είμαι πιο ήρεμη στο 50άρι».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis