Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:44 | 06/09/2023

Το σωφρονιστικό κατάστημα Ν. Αλικαρνασσού επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Διευθυντή, κ. Μαυραντωνάκη Κώστα, τον Διοικητή της εξωτερικής φρουράς, Αστυνόμο Β' Ψαθάκη Γιάννη, τον Ανθυπαστυνόμο Πλευράκη Γιώργο, τον Αρχιφύλακα κ. Ριζωτάκη Νικόλαο, τον Υπαρχιφύλακα κ. Μαλαμά Μανώλη καθώς και το διοικητικό προσωπικό. 

Καραμαλάκης φυλακές

Διαβάστε επίσης

Στη συζήτηση που είχαν, τονίστηκαν τα κτιριακά προβλήματα που υπάρχουν, με φόντο τη μετεγκατάσταση των φυλακών σε άλλη δομή. Παράλληλα, αναφέρθηκαν οι συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων αλλά και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, καθώς όπως διαπιστώθηκε για ακόμα μία φορά δεν επαρκούν σε αριθμό. 

Καραμαλάκης φυλακές

Από την πλευρά του ο κ. Καραμαλάκης ανέφερε: 

«Είναι εξαιρετικά σημαντική η επίσκεψή μας στο σωφρονιστικό κατάστημα Ν. Αλικαρνασσού και η συζήτηση που είχαμε με τον Διευθυντή, κ. Μαυραντωνάκη Κώστα αλλά και το διοικητικό προσωπικό. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τη βοήθειά μας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του πρώτου βαθμού της αυτοδιοίκησης».

Καραμαλάκης φυλακές

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis