Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:39 | 12/12/2023

Τη συμπαράσταση και αλληλεγγύης της στον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε βαρύτατα στα επεισόδια στου Ρέντη, εκφράζει με ανακοίνωσή της, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης εκφράζουμε την συμπαράστασή και αλληλεγγύη μας στον συνάδελφο αστυνομικό, μετά την δολοφονική και άνανδρη επίθεση που δέχθηκε, εν ώρα υπηρεσίας, κατά την διάρκεια αγώνα βόλεϊ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφο κι ελπίζουμε να ξεπεράσει γρήγορα τον κίνδυνο και να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Για πολλοστή φορά γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές! Νιώθουμε οργή, αγανάκτηση, αποτροπιασμό και καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου είδους πράξεις, όμως για πόσο ακόμη; Πόσα ακόμη θύματα συναδέλφων πρέπει να υπάρξουν για να αναγνωριστεί επιτέλους το επάγγελμά μας ως
‘’επικίνδυνο’’;
Πόσες ζωές συναδέλφων πρέπει να χαθούν για να αναγνωριστεί επιτέλους από την Πολιτεία η επικινδυνότητα της δουλειά μας;
Ευελπιστούμε, ακόμα και τώρα, ότι το Κράτος θα πράξει το αυτονόητο…..την αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως ‘’επικίνδυνο’’, δικαιώνοντας έτσι όλους τους ένστολους κι αναγνωρίζοντας και τιμώντας την ηρωικότητα των εκλιπόντων και αυτών που τραυματίστηκαν εν ώρα καθήκοντος"!

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis