Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Beyond the Light
17:14 | 31/07/2023

Εμβυθίζοντας τους επισκέπτες σε μια 360 μοιρών θέαση του σύμπαντος, η εμπειρία «Beyond the Light» στο ARTECHOUSE της Νέας Υόρκης συνδυάζει καλλιτεχνική έκφραση, τεχνολογία και επιστημονικές ανακαλύψεις για να εξερευνήσει το πώς ο φυσικός παράγοντας ταξιδεύει στο διάστημα και τον χρόνο.

Η κινηματογραφική εμπειρία αξιοποιεί σπηλαιώδεις χώρους και οθόνες με την υψηλότερη διαθέσιμη σήμερα ανάλυση για να παρουσιάσει μια συνεργασία με τη NASA, αποδίδοντας με καλλιτεχνικό τρόπο δεδομένα που συνέλαβε το James Webb Space Telescope καθώς τα μετατρέπει σε εντυπωσιακές, ψυχεδελικές εικόνες (https://www.instagram.com/p/CtDQlnVLUAw/).

Διαβάστε επίσης

Στο ARTECHOUSE διείδαν τις δυνατότητες χρήσης εξοπλισμού τελευταίας λέξης της τεχνολογίας για να απεικονίσουν γαλαξιακά φαινόμενα τα οποία κατά κανόνα δεν είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού.

«Θεωρούμε ότι η τέχνη, η επιστήμη και η τεχνολογία μπορούν να συναντηθούν για να προσφέρουν μια γοητευτική εμπειρία, και αυτή η έκθεση είναι το τέλειο παράδειγμα της σύγκλισης αυτών των κόσμων» υπογράμμισε ο Sandro Kereselidze, συνιδρυτής του ARTECHOUSE.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis