Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 30/05/2018

Το καμάρι των Ρώσων, Su-57, πρόκειται για ένα βαρέως τύπου αεροσκάφος (με μέγιστο βάρος απογείωσης περίπου 35 τόνους), όπως τα Su-27 και Su-47. Σχεδιάστηκε ως απάντηση στα αμερικανικά F-22 και F-35. Διαθέτει stealth χαρακτηριστικά και το σχήμα του είναι αρκετά πεπλατυσμένο.

Το μαχητικό είναι δικινητήριο και θα διαθέτει 5 ραντάρ, (μεταξύ αυτών και στα χείλη προσβολής των πτερύγων), σε διάφορες ζώνες συχνοτήτων. Έχει δυνατότητα υπερηχητικής πτήσης χωρίς μετάκαυση.

[custom:google-ads]
Aξίζει να σημειωθεί ότι όπως έγραψε το onalert.g, η Άγκυρα αναμένεται να αγοράσει μαχητικά αεροσκάφη Su-57, εάν η Ουάσιγκτον αποφασίσει να αναστείλει την παράδοση των F-35 εξαιτίας της αγοράς ρωσικών αντιπυραυλικών συστημάτων S-400, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Yeni Safak. Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου η Τουρκία στο ακραίο σενάριο μη παράδοσης των F-35 θα στραφούν αλλού για την αγορά άλλων μαχητικών  ενώ προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να εμποδίσουν τις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν τη βάση του Ιντσιρλίκ.

Δείτε το επιβλητικό μαχητικό εν ώρα δράσης. 
 

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis