Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:55 | 23/09/2016
Το FIREPAK από την Surefire είναι φακός που διαθέτει 1.500 lumens είναι όμως και φορτιστής και μπαταρία για το κινητό! Σε λίγο καιρό διαθέσιμο από το www.kopelakis.gr !!
 
 
Η SureFire, η οποία είναι γνωστή για τους φακούς  παγκόσμιας κλάσης, τους σιγαστήρες, και διάφορα αξεσουάρ, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τελευταίου προϊόντος φωτισμού της, του FirePak. Το FirePak έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται με κινητά τηλέφωνα και να παρέχει φωτισμό για, υψηλής ευκρίνειας καταγραφή βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, κάτι που ποτέ πριν δεν ήταν δυνατό με αυτή την ένταση του φωτός. 
 
 
Η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει μέσω του χειροκίνητου διακόπτη, ή της δωρεάν εφαρμογής Bluetooth για απομακρυσμένη ενεργοποίηση. Σαν φορτιστής μπορεί να φορτίσει μέχρι δύο φορές το κινητό, ανάλογα με το μοντέλο!
 


 

 
 
Αντί για το σωληνοειδές σχήμα των κλασικών φακών, το FirePak έχει σχήμα παρόμοιο με ένα κινητό τηλέφωνο. Στην πραγματικότητα, το FirePak μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο κινητό τηλέφωνο μέσω διαφόρων θηκών για κινητά τηλέφωνα από την SureFire, iPhone 6 / 6s και Galaxy S5. (Η SureFire σύντομα θα παρέχει και θήκες για τηλέφωνα iPhone 7 και Galaxy 7).
 
 
Το FirePak χρησιμοποιεί δύο LED φώτα για να δημιουργήσει μια 16:9 αποτελεσματική περιοχή φωτισμού (βολικό για εκείνους που τα κινητά τους τηλέφωνα συνήθως καταγράφουν σε 16:9 καρέ). Τα LED είναι ρυθμιζόμενα, μπορεί να εξάγουν μέχρι και 1500 lumens (διάρκεια 1,5 ώρες), ενώ στα 100 lumens η διάρκεια ανεβαίνει στις 10 ώρες!
 
 
 
 
 
 
 
www.guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis