12:59 | 14/01/2024

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

Η Ένωσή μας εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο για την πολύτιμη συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια στις Ένοπλες Δυνάμεις, που είχαν ως αποτέλεσμα την άρτια αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων που απασχόλησαν τη χώρα καθώς και την ενίσχυση του ρόλου της Ελλάδος στο διεθνές πεδίο.

Παράλληλα, χαιρετίζουμε τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ για τις επιλογές ως Αρχηγού ΓΕΕΘΑ του Αντιστρατήγου Δημητρίου Χούπη, ως Αρχηγού ΓΕΣ του Αντιστράτηγου Γεωργίου Κωστίδη, ως Αρχηγού ΓΕΝ του Αντιναυάρχου Δημητρίου-Ελευθερίου Κατάρα και ως Αρχηγού ΓΕΑ του Αντιπτέραρχου Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

Οι επιλογές αυτές, στις κρίσιμες στιγμές που βιώνουμε, αποδεικνύουν εμπράκτως την ανάγκη να προκρίνονται οι κατάλληλοι και πλέον καταρτισμένοι Αξιωματικοί στις βαρυσήμαντες, για την ασφάλεια της χώρας, θέσεις.

Ευχόμαστε σε άπαντες τους Αρχηγούς μια γόνιμη και δημιουργική θητεία, γεμάτη με δύναμη και υγεία στα νέα τους καθήκοντα!

Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης