10:59 | 30/09/2023

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς και συγκεκριμένα του Τμήματος Ασφαλείας (Τ.Α), του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών (Τ.ΔΝ), της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε), καθώς και στην Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τ.Σ.Φ Μεσοποταμίας οι οποίοι δρώντας από κοινού με ταχύτητα και μεθοδικότητα, μια ανάσα από την Ελληνοαλβανική μεθόριο, συνέλαβαν δεκαοχτώ (18) αλλοδαπούς οι οποίοι κατείχαν βαρύ οπλισμό και εμπλέκονταν σε υπόθεση διακίνησης- απαγωγής αλλοδαπών.

Η επιτυχής έκβαση αυτής της υπόθεσης αποτελεί αναμφίβολα μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για τη Δ.Α Καστοριάς διότι κατάφερε ασφαλώς ένα μεγάλο πλήγμα στο οργανωμένο διασυνοριακό έγκλημα αλλά ενίσχυσε πολύ περισσότερο το αίσθημα ασφαλείας στην περιοχή μας, καθιστώντας την ακριτική Καστοριά μια πόλη στην οποία οι πολίτες νιώθουν και είναι ασφαλείς.

Όλες οι επιτυχίες αποτελούν αδιαμφισβήτητα προϊόν υψηλού επαγγελματισμού και εμπειρίας των συναδέλφων μας και αποδεικνύουν περίτρανα πως με φιλότιμο και αυταπάρνηση βρίσκονται καθημερινά δίπλα στον πολίτη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-                                                                       -Ο-

Πρόεδρος                                                       Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                         ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς