Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:12 | 20/12/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας:

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, αναφορικά με την υπόθεση θανάτου του 18χρονου, ύστερα από συμπλοκή με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Βοιωτίας. Συγκεκριμένα, οι συνάδελφοι της Δ.Ε.Ε. εφαρμόζοντας επιστημονικές μεθόδους σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, διενεργώντας εξετάσεις – αναλύσεις εξαιρετικά υψηλού βαθμού δυσκολίας και παρέχοντας σημαντικότατα επιστημονικά ευρήματα στις αρμόδιες Αρχές,  απέδειξαν την καταλυτική συμβολή της Δ.Ε.Ε. στη διαλεύκανση και στην τεκμηρίωση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης

Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας (όπως η Δ.Ε.Ε.) οι οποίες προσφέρουν τα μέγιστα, αφού το αντικείμενό τους είναι πολυσύνθετο και νευραλγικής σημασίας για την ασφάλεια των πολιτών, δείχνουν το δρόμο.

Συνεπώς οι έχοντες την ευθύνη, ας εξοπλίσουν κατάλληλα Υπηρεσίες με ανάλογο αντικείμενο, ας στελεχώσουν με το προβλεπόμενο ανθρώπινο δυναμικό  και ας παραδειγματιστούν από Αστυνομίες σύγχρονων ευρωπαϊκών χωρών, αφού τόσο η τρομοκρατία όσο και το έγκλημα δυστυχώς συνεχώς εξελίσσονται και καλπάζουν.

Η προθυμία των συναδέλφων της Δ.Ε.Ε. να αφιερώσουν χρόνο και να καταβάλουν προσπάθεια για την ανακάλυψη της αλήθειας και της δικαιοσύνης, αντικατοπτρίζει την υψηλή επαγγελματική τους δεοντολογία.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis