Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Δεκατέσσερα εκατομμύρια ευρώ για υπερωρίες αστυνομικών το 2023-Έπεσαν έξω 172%
19:43 | 09/01/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

Θέμα: «Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς και την Υ.Ε.Ε.Β.Ε. ».

Η Ένωσή μας συγχαίρει τους πολύ έμπειρους Αξιωματικούς και τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας (Τ.Ε.Ζ.), του Τμήματος Ασφάλειας Καλαμαριάς (Τ.Α. Καλαμαριάς) καθώς και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος (Υ.Ε.Ε.Β.Ε.) για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονης εγκύου.

Η εμπειρία και η μεθοδικότητα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής, σε συνδυασμό με την επιμονή και εργατικότητα του Τ.Α. Καλαμαριάς, καθώς και τον επαγγελματισμό της Υ.Ε.Ε.Β.Ε. οδήγησαν σε άλλη μια εξιχνίαση υπόθεσης που συντάραξε το Πανελλήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκαν δύο (2) ημεδαποί ως δράστες, μεταξύ των οποίων ο σύντροφός της, οι οποίοι, αφού ακινητοποίησαν τη 41χρονη σε διαμέρισμά της στην Καλαμαριά, της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο. Στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή της Χαλκιδικής όπου εντοπίστηκε απογευματινές ώρες εχθές, από αστυνομικούς του Τ.Ε.Ζ. και του Τ.Α. Καλαμαριάς. Μάλιστα, όπως προέκυψε, αφαίρεσαν από τη γυναίκα και χρηματικό ποσό.

Σε βάρος των κατηγορούμενων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης, ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Το Προεδρείο της Ένωσης
Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης
Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος
Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος
Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ
Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος
Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis