Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:29 | 31/12/2023

Ο 44χρονος Νορβηγός οδηγήθηκε στις φυλακές, καθώς αντιμετωπίζεται την κατηγορία για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 32χρονος φίλος και κουμπάρος του άτυχου αστυνομικού, τον οποίο μαχαίρωσε επίσης ο 44χρονος, επιβεβαίωσε και αυτός ότι υπήρξε μια διένεξη στην αρχή με τον Νορβηγό. Ωστόσο, όπως είπε στην κατάθεσή του, δεν περίμενε ότι μια τόσο ασήμαντη αφορμή θα μπορούσε να προκαλέσει τη δολοφονική επίθεση.

Διαβάστε επίσης

«Είχε προηγηθεί μια μικρή διένεξη μεταξύ του Χάρη (του αστυνομικού που δολοφονήθηκε) και του ατόμου με την κοτσίδα (του 44χρονου Νορβηγού) που τελείωσε. Μετά, ενώ εγώ συζητούσα μαζί του για κάτι ασήμαντο και είχαμε μια διαφωνία, η συζήτηση έγινε έντονη και θυμάμαι να του λέω να σταματήσει, για να μην μαλώσουμε, γιατί ήμασταν στο όριο», περιέγραψε στην κατάθεσή του ο κουμπάρος του άτυχου αστυνομικού.

Συνεχίζοντας, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, φέρεται να είπε: «Τότε κατάλαβα να με χτυπάει. Δεν κατάλαβα με τι και δεν θυμάμαι αν με χτύπησε πρώτα στο στήθος ή στο πόδι. Εγώ γύρισα και φώναξα: "Χάρη με χτύπησε". και σχεδόν ταυτόχρονα ο Χάρης που ήταν δίπλα μου χτύπησε αυτόν τον άντρα στο κεφάλι με μπουνιές.

»Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τι έγινε. Θυμάμαι ότι είδα το παντελόνι μου ότι είχε αίματα πολλά και βγαίνοντας να βλέπω στο πάτωμα τον φίλο μου τον Χάρη γεμάτο αίματα».

«Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω» δήλωσε ο 44χρονος Νορβηγός

Απολογούμενος ο 44χρονος, για το περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στον 32χρονο αστυνομικό και είχε ως αποτέλεσμα, επίσης, τον τραυματισμό του επίσης 32 ετών κουμπάρου του θύματος, επικαλέστηκε κενά μνήμης λόγω της μέθης του, ενώ ανέφερε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

«Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω. Από τη μέρα που γεννήθηκα, ζω έναν εφιάλτη. Έχω κακοποιηθεί στη ζωή μου σεξουαλικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έχουν επιτεθεί πολλοί για την εμφανίσιμή μου. Θυμάμαι μόνο τον πανικό που είχα και δέχθηκα κάποια χτυπήματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε», είπε κατά πληροφορίες στην απολογία του ο 44χρονος Νορβηγός.

Όσον αφορά το μαχαίρι παλάμης, με το οποίο τέλεσε τις πράξεις του, φέρεται να ανέφερε ότι το κουβαλάει μαζί του για αυτοάμυνα. Επίσης, δήλωσε μετανιωμένος για όσα συνέβησαν και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αστυνομικού.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis