Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 20/01/2024

Στην αυτόφωρη σύλληψη 31χρονου ημεδαπού προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για κλοπή από φορτηγό αυτοκίνητο.

Προηγήθηκε καταγγελία 48χρονου ημεδαπού μεσημβρινές ώρες της 17-01-2024, στο Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, σύμφωνα με την οποία, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άγνωστος, στην περιοχή της Πυλαίας, αφαίρεσε από φορτηγό αυτοκίνητο τσάντα που περιείχε έγγραφα, τραπεζικές κάρτες, χρήματα, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονική συσκευή.

Διαβάστε επίσης

Λίγο αργότερα και στο πλαίσιο αναζητήσεων του δράστη της κλοπής, εντοπίσθηκε ο 31χρονος στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλαπέντων αντικειμένων (τα δύο κινητά τηλέφωνα και η ηλεκτρονική συσκευή), καθώς και διαβατήριο που είχε κλαπεί από την περιοχή της Καλαμαριάς τον προηγούμενο μήνα.

Σημειώνεται ότι, ο προαναφερόμενος άντρας, κατά την προσαγωγή του, δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και χρήματα, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 9 ετών και 5 μηνών, για ληστεία, κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και ψευδή κατάθεση, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis