09:59 | 19/12/2023

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του 29χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ και στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. για τον ηρωικό συνάδελφό τους που έφυγε από τη ζωή ύστερα από τροχαίο, με εμπλοκή περιπολικού, που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο.

«Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά οδύνη μας για το θάνατο του 29χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, την ώρα του καθήκοντος. Έχουμε συγκλονιστεί από το γεγονός ότι ένας νέος άνθρωπος σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να προστατεύσει τη νομιμότητα και την κοινωνική ειρήνη. Οι “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στους δικούς του ανθρώπους.

Οι προσευχές και οι ευχές όλων μας συνοδεύουν τον συνάδελφο του, ο οποίος κατά τη διάρκεια της σημερινής καταδίωξης στον Ασπρόπυργο τραυματίστηκε σοβαρά, και νοσηλεύεται στο "401" Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο».