Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
10:44 | 13/07/2023

Με το πέρας των επισκέψεων του Δ.Σ. της Ένωσης μας σε όλες τις Υπηρεσίες της Δ.Α. Ηρακλείου και της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την 06/07/2023 με  τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, αντιπροσωπεία Δ.Σ. της Ένωσης μας πραγματοποίησε συνάντηση την 10/07/2023 με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο κ. Λυμπινακη Γεώργιο, προκειμένου να τεθούν σε αυτόν θέματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες της Δ.Α. Ηρακλείου.

Κύριο θέμα συζήτησης η ενίσχυση των Υπηρεσιών με οχήματα μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ και ζητήσαμε μέχρι να κατανεμηθούν στη Δ/νση μας καινούργια περιπολικά και μοτ/τες από την κεντρική ηγεσία, να γίνει μία ορθή ανακατανομή οχημάτων ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες όλων των Υπηρεσιών, πράγμα που ο κύριος Γενικός μας εξασφάλισε ότι θα υλοποιηθεί άμεσα. Συζητήθηκαν ακόμα σημαντικά θέματα όπως η αναβάθμιση του συστήματος επικοινωνίας από αναλογικό σε ψηφιακό ούτως ώστε να επιτυγχάνετε η καλύτερη και ασφαλέστερη επικοινωνία μεταξύ των συναδέλφων. Σημαντικό θέμα συζήτησης ήταν και ο τρόπος στελέχωσης της Λέσχης Σίτισης προκειμένου να εφαρμοστεί ο βέλτιστος τρόπος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων. Προτάθηκε από μέρους μας να στελεχωθεί από τόσο από συναδέλφους όσο και από ικανό αριθμό πολιτικού προσωπικού που θα προσληφθεί μέσω διαρκών συμβάσεων για να επιτευχθεί η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της.

Στο σημείο αυτό να διαβεβαιώσουμε όλους τους συναδέλφους μας ότι θα είμαστε στο πλευρό τους σε ότι χρειαστούν, τα τηλέφωνα μας είναι στη διάθεσή τους και το γραφείο της Ένωσης πάντα ανοικτό.

 

Με Εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε. Α. Υ. Ν. Η.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis