Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:44 | 17/10/2023

Την 13 Οκτωβρίου 2023, στην Ορεστιάδα, αντιπροσωπεία της Ένωσής μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ιωάννη.

    Στη συνάντηση, η οποία διήρκησε μισή ώρα περίπου, τέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες της Δ.Α. Ορεστιάδας με κυριότερα, την ενίσχυση με προσωπικό στις επικείμενες έκτακτες μεταθέσεις, τον εφοδιασμό των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης με ειδικού τύπου οχήματα, τα οποία να ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες και την μορφολογία της περιοχής, την κατασκευή νέων κτηριακών εγκαταστάσεων για την στέγαση των Υπηρεσιών του Α.Τ. και Τ.Α. Διδυμοτείχου.

    Επίσης ο πρόεδρος της Ένωσής μας, ως μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. τόνισε στον κ. Υπουργό ότι είναι υποχρέωση της πολιτείας και του ιδίου να αποκαταστήσουν τον Έλληνα Αστυνομικό, με την θεσμοθέτηση του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνου. Στην ακριτική περιοχή του Έβρου, ο Αστυνομικός ολοένα και περισσότερο τίθεται σε κίνδυνο, λόγω της αγνώστου προέλευσης διακινητών και παράνομων μεταναστών.

    Ο κ. Υπουργός στα θέματα τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων του, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό, όμως σε θέματα τα οποία εμπλέκονται και άλλα συναρμόδια Υπουργεία, τόνισε ότι θα ασκηθεί η απαραίτητη πίεση ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός.

   Η Ένωσή μας ευχαριστεί τον κ. Υπουργό, ο οποίος παρότι είχε ελάχιστο χρόνο στην έκτακτη επίσκεψη που πραγματοποίησε στην περιοχή μας, για τον χρόνο που αφιέρωσε προκειμένου να ακούσει τα αιτήματά μας.  

Με εκτίμηση,

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis