Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:14 | 26/10/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

Η Ένωσή μας εκπροσωπούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Πέτρο Γιαρισκάνη και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Σταύρο Κουκουφίκη, πραγματοποίησε συνάντηση στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο. 

Με τον κ. Αρχηγό έλαβε χώρα εποικοδομητική συζήτηση επί των τρέχοντων θεμάτων και ανησυχιών που απασχολούν τα μέλη μας, στην περιφέρεια μας και δη την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος, έχοντας υπηρετήσει σε καίριες θέσεις της Γενικης Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, και έχοντας πλήρη εικόνα προσώπων και καταστάσεων, γνωρίζει όχι μονο τα αμιγώς υπηρεσιακά ζητήματα, αλλά και αυτά που σχετίζονται με την ευρύτερη κοινωνική ζωή εν γένει. 

Η Ένωσή μας ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την, επί σειρά ετών, έμπρακτη στήριξή του στο έργο που επιτελεί η Ένωσή μας. Όντας πάντα προσιτός, έχει αποδείξει ότι μόλις γίνεται γνώστης των ζητηματων - προβλημάτων - ανησυχιών που του μεταφέρουμε, άμεσα ανταποκρίνεται, με τις ενέργειες του να χαρακτηρίζονται από στρατηγική επιλογή χρόνου παρέμβασης, αποτελεσματικότητα, μα προπάντων, ικανοποίηση του περί δικαίου αισθήματος.

Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis