Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:39 | 08/03/2024

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, συνεχίζοντας τις συναντήσεις μας με υπηρεσιακούς παράγοντες, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταγωγών – Δικαστηρίων Αττικής, Ταξίαρχο κ. Γιαννόπουλο Νικόλαο, για ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό των υπηρεσιών στα γεωγραφικά όρια αρμοδιότητας Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά.

«Αναφερθήκαμε στην καθημερινή διάθεση μεγάλου ποσοστού συναδέλφων μελών μας, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Πειραιά, παρά του γεγονότος ότι το προσωπικό που υπηρετεί σε αυτές υπολείπεται σε ποσοστό περίπου 40% – 50% από το ελάχιστο προβλεπόμενο με αποτέλεσμα τη μη τήρηση κεκτημένων δικαιωμάτων τους όπως, η μη χορήγηση των οφειλομένων Ημερήσιων Αναπαύσεων στο Προσωπικό, η μη ανακοίνωση εβδομαδιαίας υπηρεσίας λόγω των συνεχόμενων αλλαγών που προκύπτουν, την χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας τους, αλλά και της φυσιολογικής κόπωσης τους κ.λ.π.

Προτείναμε στον κ. Ταξίαρχο την δημιουργία πλάνου διαχείρισης του προσωπικού, ιδιαιτέρως της ενισχυτικής δύναμης, ούτως ώστε να υπάρξει ένα είδους διευκόλυνσης των συνάδελφων που υπηρετούν και διαμένουν στο Πειραιά με την διάθεσή τους στο μεγαλύτερο ποσοστό στα δικαστήρια Πειραιά. Ο κ. Ταξίαρχος, συμμερίστηκε τα προβλήματα που τέθηκαν και δεσμεύτηκε ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση τους.

Τέλος, του ευχηθήκαμε καλή δύναμη για να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα της νέας του τοποθέτησης και κάθε επιτυχία στο έργο του, ανανεώνοντας το ραντεβού και ευελπιστώντας η καλή πρόθεση που διαπιστώσαμε στην πρώτη μας συνάντηση να συνεχιστεί με όλες τις ανωτέρω δεσμεύσεις να γίνουν πράξη προς όφελος των συναδέλφων και της εύρυθμης λειτουργίας των Υπηρεσιών».

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Λιότσος Σπυρίδων

Η Γεν. Γραμματέας

Μαλαχία Αργυρώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis