Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:44 | 04/12/2023

Συνελήφθη την 01-12-2023 το απόγευμα στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 41χρονος ημεδαπός, για πλαστογραφία αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, από προαναφερόμενους αστυνομικούς εντοπίσθηκε την 01-12-2023 το μεσημέρι στην Καστοριά, 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος διέθετε προς πώληση Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μέσω ηλεκτρονικής σελίδας και επιχείρησε να το πουλήσει με παραποιημένο αριθμό πλαισίου και πινακίδες κυκλοφορίας έτερου οχήματος.

Διαβάστε επίσης

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, για το προαναφερόμενο όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 15-10-2023 στο Τμήμα Ασφάλειας Τούμπας-Τριανδρίας.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, εντοπίσθηκαν στην πόλη της Καστοριάς, επιπλέον -3- οχήματα,  τα οποία ο 41χρονος διέθετε προς πώληση μέσω της ίδιας ηλεκτρονικής σελίδας και για τα οποία ερευνάται η γνησιότητα των στοιχείων κυκλοφορίας.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis