Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν σχετικού εντάλματος σύλληψης, 34χρονος για υπόθεση ναρκωτικών στην Κυψέλη.  Ειδικότερα, το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε όχημα, στο οποίο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, -119- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά -85,2- γραμμάρια κοκαΐνης, οι
14:19 | 04/02/2024

Συνελήφθη προχθες (02-02-2024) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 43χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, προαναφερόμενοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ανωτέρω, διότι ο 43χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, μετέφερε παράνομα,  έναν 42χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Διαβάστε επίσης

Συνολικά κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσω τέλεσης της πράξης, -2 κινητά τηλέφωνα και -2- κάρτες sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis