Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
εκτακτο
08:14 | 29/11/2023

Η κατάλληλη αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο αλλοδαπών.

 

Διαβάστε επίσης

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 21χρονος  ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά τη διάρκεια επεισοδίου που έλαβε χώρα περί τα τέλη Οκτωβρίου 2022 στην περιοχή του Δενδροποτάμου μεταξύ ομάδας ατόμων και δύο αλλοδαπών ηλικίας 34 (τότε) και 38 ετών (σήμερα), ο 21χρονος αφού προηγουμένως διαπληκτίστηκε με τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς, έβαλε σε βάρος τους με κυνηγετικό όπλο. Οι δύο αλλοδαποί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης, όπου ο 34χρονος κατέληξε σε μεταγενέστερο χρόνο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνέντευξη του Ανδρέα Βέλλιου - Μας μίλησε για το σύστημα Κρίσεων των Αξιωματικών, την αναγνώριση του "επικίνδυνου" και πολλά ακόμα


Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, από τον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του για τα ανωτέρω αδικήματα και παραγγέλθηκε η διενέργεια κύριας ανάκρισης και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την κα Ανακρίτρια του 7ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis