Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:19 | 11/12/2023

Στη σύλληψη ενός κομμωτή ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Βριλησσίων.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αστυνομικοί του Τ.Α. Βριλησσίων μετέβησαν στο κομμωτήριο ιδιοκτησίας του 49χρονου κομμωτή και υποδυόμενοι τους πελάτες, διαπίστωσαν ότι ο επιχειρηματίας είχε εγκαταστήσει αθέατο σύστημα καταγραφής, με δύο μικροσκοπικές κάμερες, στις τουαλέτες του κομμωτηρίου.

Διαβάστε επίσης

Ο κομμωτής είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί εργαζόμενους και πελάτες και στη συνέχεια να επεμβαίνει σε σύστημα αρχειοθέτησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Στα πλαίσια της έρευνας, μέσα στο κομμωτήριο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • δύο κάμερες με τις καλωδιώσεις τροφοδοσίας τους
  • μία συσκευή κινητού τηλεφώνου
  • ένας φορητός υπολογιστής
  • ένα ρολόι
  • μία μαύρη μπαταρία και
  • μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με μία λευκή σκόνη, για την οποία ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι περιέχει κοκαΐνη, αναμειγμένη με παυσίπονο, συνολικού μεικτού βάρους 1,43 γραμμαρίων μαζί με ένα χάρτινο καλαμάκι για χρήση της.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Αθηνών.

Είχε τοποθετήσει κάμερες και στο υπνοδωμάτιο της κόρης του

Μια μέρα μετά την σύλληψη του 49χρονου, την Κυριακή (10/12) εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα η σύζυγος του και επιβεβαίωσε την ύπαρξη των δύο καμερών, αλλά και την κάμερα που βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης κόρης της, που είχε αποκτήσει από άλλο γάμο, ζητώντας την ποινική του δίωξη.

Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι τους, ο κατηγορούμενος είχε τοποθετήσει κάμερες στο θερμοσίφωνα του μπάνιου και άλλη μια στο καλώδιο της τηλεόρασης που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο.

Ο 39χρονος κατηγορείται για παράνομη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, και για το νόμο «περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis