Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:14 | 20/06/2023

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες χθες (19-6-2023) στον οικισμό Αυλίζα στις Αχαρνές, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 57χρονος ημεδαπός, 20χρονη ημεδαπή, 41χρονη αλλοδαπή και 43χρονος αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με την δράση του 57χρονου, της 41χρονης και της 20χρονης στη διακίνηση ηρωίνης σε διάφορα άτομα εντός των οικιών τους στην περιοχή των Αχαρνών, επετεύχθη μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης στοιχείων, ο εντοπισμός τους και η πιστοποίηση της εγκληματικής τους δράσης.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 19-6-2023 κατελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών 43χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης -1,6- γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από την οικία του 57χρονου και της 20χρονης.

Στη συνέχεια, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην ανωτέρω οικία και στην οικία της 41χρονης αλλοδαπής στον οικισμό Αυλίζα στις Αχαρνές, κατελήφθησαν, οι κατηγορούμενοι να κατέχουν με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση ναίλον συσκευασίες περιέχουσες ποσότητες ηρωίνης.

Στη θέα των αστυνομικών ο 57χρονος και η 41χρονη απέρριψαν σε σιφόνι αποχέτευσης τις κατεχόμενες ποσότητες ηρωίνης.

Συνολικά από τις έρευνες στις οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -9,5- γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των -615- ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή και έτερων εμπλεκομένων συνεχίζεται.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis